Свържи се с мен

Дата за вашето събитие

Свържете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на вашата дата. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

  Бременни

   

  СЕМЕЙНА СЕСИЯ ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ

   

  В осмия месец на бременността, визията на жената е максимално балансирана, така че е идеалният момент да уловите този емблематичен миг от живота си с артистична фотосесия за бременни.

  Program Image
  Program Image

  Фотосесия за бременни? Желаете да заснемете последните дни от вашата бременност? Луксозна сесия за бъдещи майки

   

   

  Препълнени с очакването, родено от срещата с най-новия член на вашето семейство, тези кадри са едновременно емоционални и стилни, показват чрез художествени похвати и игра със светлината бъдещата майка, и са уникален момент в личната ви семейна история.

  Фотосесия за бременни


  Снимки на бъдещата майка
  Снимки с половинката
  До 1 час в студио или на открито


  Висококачествени снимки с висока резолюция, перфектни за печат
  Професионално обработени кадри /базова обработка-кадриране, шумоподтискане, острота, цветен баланс, бял баланс/
  Гравирана usb памет от бамбук
  6 бр отпечатани снимки в размер 13/18см
  6 бр отпечатани снимки в размер 20/30см

  Индивидуално отношение към вас
  Гладка комуникация – отговаряме бързо и спазваме срокове
  Опит и креативност – помагаме с интересни и креативни идеи

  Коя е вашата дата?

  Обадете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на сесия. Ще дам подробна информация относно цени, пакети и продукти отговоря на всички ваши въпроси

  Коя е вашата дата?

  Обадете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на сесия за бъдещи майки. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

   Подбрани кадри от нашата галерия

   Цена за фотосесия за бременни: 200.00лв – плаща се на място след снимките в брой или на пос терминал с дебитна или кредитна карта, или предварително по банков път: Банка ДСК  Банков код: STSABGSF   IBAN: BG22STSA93001506067866, ф-ма Фокус 49 ЕООД, Балин Балев
   За запазване на час се заплащат 20% авансово от цената по банков път, в срок до 72 часа от заявяването на ден и час за сесия. При неявяване и неосъществяване на сесията по причини независещи от мен, авансовото плащане не се възстановява

   Снима се в студио, в топла и приятна обстановка с всички необходими удобства. Има възможност фотосесия за бременни да се снима на открито на предварително избрана локация – например красив плаж /по изгрев или залез/ особено в топлия сезон на годината. Разполагаме с подходящ реквизит, меки и еластични материи на роклите /тюркоаз и бяла/, падащи воали, постелки за сядане, възглавнички. Хубаво е да си осигурите и поне един сет от ваша страна, с който желаете да се снимате. Подходящи са и аксесоари като обувчици, или бебешко костюмче, което вие бъдещите родители ще държите по време на снимките. Фотосесия за бременни е подходяща и за двойки 🙂
   Най-подходящ месец от бременността е 8-ми, и по изключение началото на 9-ти 🙂

   Като фотограф, за мен е истинско предизвикателство и удоволствие да уловя тези моменти в една красива фотосесия за бременни дами

   Обадете се предварително за да запазите вашата дата за семейна сесия „В очакване“ 🙂

   service image

   Коя е вашата дата?

   Коя е вашата дата?

   Обадете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на сесия. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

    ВАЖНО:

    1. За да се радвате на красивото си излъчване в кадрите по време на  фотосесии за бременни, погрижете се да сте подготвени с добро настроение и базов грим, ако сметнете за необходимо. Нашият екип не прави козметична обработка на кадрите (напр. заличаване на кожни проблеми, бръчки, сенки и др.)

    2. Всички фотосесии имат продължителност до 1/един/ астрономически час, или 60 минути. В случай, че искате по-продължителна сесия, можете да си закупите двойна сесия, 120 минути.

    3. Заснемането на сесията е екипна работа и изисква от вас да се явите точно в уговорения час за да се направи нужната подготовка. В случай на закъснение с повече от 15 мин, вкл. неявяване, сесията автоматично отпада, като сумата не се възстановява ако сте заплатили предварително по банков път.

    4. При наложителни причини за непровеждане на сесията, трябва да уведомите нашия екип до 24 часа преди уговорения ден и час. В този случай, можете да запишете нов час или да си запазите сесия за следваща кампания, като за това не дължите нова такса.

    По време на сесията

    5. Всички ракурси, ъгли на снимане и осветлението, се определят от фотографа.

    6. Индивидуални желания за кадрите, ъгъл на заснемане и други предпочитания на клиента са възможни с предварителна заявка, като имайте предвид, че в този случай е възможна промяна на цената.

    7. Фотограф Балин Балев и екип сме специализирани в улавянето на индивидуалната красота и светлина на всеки наш клиент. Нашият екип не поема ангажимент да копира чужди кадри, тъй като по този начин се губи непринудеността и естественият стил на Вашите собствени снимки.

    8. Нашия специализиран екип е готов да направи уникални кадри за вас, но за целта имаме нужда и от вашето разбиране и готовност да следвате указанията на фотографа през цялото време на сесията за да се получат вашите непринудени и красиви кадри, такива каквито ги искате.

    9. Преди началото на сесията, се уверете, че няма да бъдете обезпокоявани и че сте отделили до 60 минути единствено и само за Вас и участниците в сесията. Не се допуска прекъсване по време на снимане, просрочване на времето, както и снимане с мобилен телефон, агресивно и грубо отношение, намеса в работата на фотографа.

    10. В случай на някое от изброените обстоятелства в т.7 и  т.9, сесията автоматично ще бъде прекратена и заснетият материал ще бъде заличен без да е нужно допълнително обяснение от страна на фотографския екип, като сумата за сесията не се възстановява.

    Участници в сесията

    11. Сесията е предвидена за бъдещи родители, съпруг и съпруга, двойки

    12. Не забравяйте, че студийната фотография е предпочитана заради визията, излъчването и емоциите в самите снимки. Съдействаме с реквизитни рокли в различни цветове, като е хубаво да вземете с вас поне още един сет облекло, с което желаете да се снимате. Много често се снима т.нар „будоарен стил“. Тоест, с подходящо и прецизно осветление са подчертани извивките на бъдещата майка, без да набляга на прекалената голота. В случая голотата е добре прикрита и естетически поднесена.

    13. Нашите сесии за бременни не са ориентирани за кориците на списания, вестници или дигитални издания, затова не изискваме от вас специална подготовка или конкретни умения пред камерата. Въпреки това, голяма част от кадрите са един красив спомен за Вас, който можете да използвате по ваше предпочитание.

    14. Студиото е специално подготвено и се поддържа чисто и безупречно за всеки кадър. Именно поради това, в студиото и върху фоновете/постелките и използваният реквизит се влиза по чорапчета или домашни чехли, които осигуряваме.

    Кадрите

    15. Ще получите вашите снимки в jpeg формат /резолюция 21mp, 300dpi/. Екипът ни не предоставя необработен материал и не го съхранява.

    16. На всички кадри се прилага базова обработка, която включва следните параметри – яркост, корекция на цветове, бял баланс, острота, шумоподтискане.

    17. Екипът ни не извършва ретуш, отсраняване на лицеви и кожни дефекти и др.

    18. Когато разглеждате вашите кадри, уверете се, че са на актуална дигитална техника. Качеството на снимките не е същото ако ги гледате на некалибрирани или старо поколение монитори, неподходящ софтуер или телевизор.

    Повече за нашата луксозна фотокнига
    Още едно видео за нашите книги:

    Определено това е продукт устойчив на времето, вечен спомен за вашите семейни моменти. Разликата с обикновен албум е осезаема. Фотокнигите са с много по-качествена и трайна изработка. Албумът съдържа отпечатани снимки, поставени /залепени/, най-често в кожена или PVC подвързия. Снимките във фотонигата обаче са отпечатани директно върху страниците. Предварително се прави селекция на 15-20бр снимки, които се подреждат чрез модерен дизайн на колаж, приятен и удобен за гледане. Това придава луксозен вид на вашия продукт, който с гордост ще показвате и след няколко поколения като спомен.

    Нашите фотокниги се създават чрез прецизна ръчна изработка от материали с най-високо качество, които са неизбеляващи на слънце, не се огъват и са нечупливи. Така се гарантира тяхната трайност и издръжливост във времето, защото знаем, че тези спомени се пазят вечно. Студиото дава гаранция на поръчаните фотокниги мин. 50 години, при правилна експлоатация и предпазване.

    Съществуват доста имитации на луксозните фотокниги с некачествена изработка, с лош и недобре направен дизайн, изглеждащ безвкусно, които са с ниска цена, която разбира се е привлекателна. След кратко време кориците на тези фотокниги се огъват, или страниците им започват да се откъсват една по една, избледняват цветове и споменът за събитието е една недобра емоция от този некачествен продукт.

    В този сайт, можете да разгледате едни от най-добрите изработки на фотокниги, които се изработват ръчно и се предлагат в Европа. Разглеждайки галерията и продуктите, сами ще направите разликата с евтините и некачествени имитации на фотокниги.

    За щастие на нашите клиенти, аз предлагам само висококачествени фотокниги от най-висок клас, защото споменът ви заслужава да е устойчив на времето.  Препоръчвам фотокнигите, които ще получите от мен, да се разглеждат и прелистват използвайки плат, или ръкавици, и да не докосвате директно с пръсти страниците или кориците. Така ще увеличите трайността още повече.

    За допълнителни въпроси можете да се свържете с мен на +359 899 713350 или info@bbalev.com

    Call Now Button