Свържи се с мен

Дата за вашето събитие

Свържете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на вашата дата. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

  Печат на снимки

   

  СПОМЕНИ, КОИТО ДА ДОКОСНЕШ

   

  Като почитател и ценител на висококачественият печат, правя такъв за всички ползвали моята услуга. Ползвам качествени печатни медии с висока трайност във времето и здравина

  Program Image
  Program Image

  Висококачествен печат на снимки Превърнете дома си в художествена галерия

  Печат на снимки

  13/18 см

  Печат на снимки

  20/30см

  Имате снимки за печат?

  Свържете се с мен, ако имате снимки за печат. Ще дам подробности относно цени, размери и бройки на принтовете

   печат на снимки

    

    

   ВАЖНО: Всички, които са използвали услуги за заснемане, получават 10% отстъпка при печат на снимки

    

   Израснал съм в семейство на фотографи. И до днес помня как си правехме сами семейните албуми – със самостоятелен печат на снимки, с кожени корици, с черна хартия-паспарту за подложка, и оризова хартия върху страниците за да не залепват една за друга…

    

   Днес във времената на съвременните и мощни фотографски принтери, високото качество на печат на снимки е повече от достъпно и всеки може да превърне жилището в една малка фотографска галерия

    

   Винаги съм харесвал качественият фотографски печат заради високата трайност на изображенията във времето. Така създавам вечни спомени – чрез качествен печат на снимки.

    

   Работя с висок клас материали – хартия и мастила, за да постигна висока прецизност при печат снимки и печат на изображението, наситени цветове и контрасти, което да гарантира, че ще бъде устойчиво на времето за следващите мин. 50 години. Използваната от мен медия за печат на снимки /фотографска хартия/ е с дебелина мин. 200гр/м2, който показател я нарежда сред най-висококачествените фотографски хартии.

    

   В миналото снимките се копираха върху светлочувствителни хартии. В тъмната стаичка, сред сериозно количество проявител, фиксажи, стоп-разтвори, промиване, и съхнене.

   Пакетите с хартия се отваряха само на тъмно, имаха краен  срок на годност след което ставаха неизползваеми, и най-лошото при тях беше, че светлочувствителната емулсия след известен период време реагираше на въздуха и снимката променяше цветовете си. Това важеше особено при цветните фотографии.

    

   Съвременната фотографска хартия /тази за фотографските принтери/ няма проблемите от миналото. С нея се работи вече далеч по-лесно, а и качеството при печат на снимки й е далеч по-високо.

   Честа практика на масовите ателиета е да копират снимки на не съвсем качествена хартия, която е евтина като консуматив, с добра цена на услугата към клиента, но е тънка и често не отговаря на изисквания за високо качество особено при масовите размери.

    

   При печат на снимките използвам следните размери хартия:

    

   Малък формат – 10/15см, 13/18см, 15/21см – най-разпространените формати при фотографския печат. Най-често приложение намират в семейните албуми. Избягвам най-малките размери от 9/13см и по-малки, тъй като те са по-популярни при печат на снимки за документи и са изключени при художествен печат

    

   Голям формат – 20/30см, 30/40см, 33/48см – перфектни размери изключително подходящи за печат на семейни спомени за дома или офиса. Както е казано и в заглавието, смело можете да превърнете дома си в малка уютна галерия, която по-нищо няма да отстъпва на големите фотографски галерии по света.

   печат на снимки

   Печат на канава – картината-канава е един от най-качествените и стойностни продукти, които можете да изложите в дома си. Като почитател на живописта, исках младоженците да имат продукт, който е с някаква малка художествена, но висока сантиментална стойност за тях.

    

   И тъй като ние фотографите сме получили похватите в снимането и кадрирането наготово от художниците, реших да взаимствам още един художествен продукт и да сложа снимка върху него.

    

   Избрана снимка, се отпечатва на най-висококачествена канава на марката HAHNEMUHLE /Ханемюле/, снежно-бяла с изключително висока трайност във времето. Силно се радвам , когато чуя от мои клиенти, че посещават изложби в галериите, че се интересуват от живопис, че познават работата на ренесансовите художници.

    

   Аз за съжаление не умея да рисувам, но съм истински впечатлен от работата на Леонардо да Винчи, Микеланджело, Караваджо, Рембранд /на когото дължим и любимото на всички фотографи „рембрандово осветление“ при портрета/ и много други.

    

   Интериорът на всеки дом ще прилича на художествена галерия. Това е един истински творчески резултат с живи цветове върху памучна тъкан. Канавата е здраво изпъната и фиксирана на дървена подрамка в невидимата задна част, което позволява веднага да я закрепите на подходящо място във вашия дом, без да търсите допълнително рамка.

    

   Канавата за принт на HAHNEMUHLE е дебела, здрава, плътна и устойчива тъкан, изработена от преплетени памучни влакна и притежава нужните микропори, които да поемат мастилото и да го запечатат под повърхността.

    

   Експлозия от цветове от най-тъмните до най-ярките нюанси. Моделът, който използвам най-често е Hahnemühle Daguerre Canvas – много фина структура. Особено подходяща за Fine Art печат на фотографии. Нейната висока белота гарантира чисти и свежи цветове – булка в бяло, перфектна за изображения с дебелина 400 g/m2 – 100% памук – ярко бяла.

    

   Картина-канава е с впечатляващия размер 54/72см, като има възможност да поръчате и допълнителни бройки.

    

   Метален принт – уникален продукт за България, изработен в чужбина специално за вас. Това е снимка, която е отпечатана директно върху метална повърхност и е закрепена върху красива дървена /МДФ/ плоскост, също готова за закачане на стената и е подходяща за всеки дом.

    

   Оказа се, че това е много модерен продукт, с висока художествена стойност. Всяка снимка отпечатана по този начин,  с неповторимият си релефен отпечатък, придава една уникалност на изображението, която не може да бъде повторена или копирана на нито една фотографска хартия по света и от нито един принтер.

    

   Продуктът се изработва в чужбина, не се предлага от нито едно фотографско студио в нашата страна, и няма аналог никъде в България. Разбира се, могат да бъдат поръчани допълнителни бройки метални принтове с различни снимки по избор.

    

   Окачени на видни и добре осветени места във вашите домове, ще променят интериора до неузнаваемост и ще му придадат галерийна визия. А и какво по-хубаво от това всеки ден да се връщате към спомена за най-хубавият ви ден 🙂

    

   печат на снимки

   Тук можете да разгледате предпочитаната от мен марка принтери за печат на снимки 🙂

   Всякакви видове рамки за вашите снимки, можете да разгледате тук и тук 🙂

   Можете да разгледате цени, пакети и продукти тук

   +359 899 713350

   info@bbalev.com

   Call Now Button