Свържи се с мен

Дата за вашето събитие

Свържете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на вашата дата. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

  Wedding

  Без стрес, 8 полезни съвети за сватба

  8 топ полезни съвети за сватба

  Ще организирате сватба или ви предстои, ето кои са нашите полезни съвети за сватба

  Прочетете 8 топ полезни съвети за сватба за да се справите със стреса в сватбения ден

  Няколко полезни съвети за сватба, за да няма стрес по време на сватбената подготовка? 8 ценни съвета как да се справите с напрежението

  Подготовката за сватбения ден е най-трудният и в същото време най- вълнуващият момент за всички младоженци.

  Много малко хора могат да издържат на напрежението, свързано с организирането на перфектното тържество. След дълго и изтощително търсене на подходяща рокля, ресторант и всички малки подробности, свързани със сватбата Ви, дори най-спокойните хора могат да избухнат.

  Съвременните психолози съветват младоженците и най-вече бъдещите булки да отделят повече време за себе си, да възстановят силите си и да се насладят на всеки един момент.

  Предлагаме Ви 8 ценни съвета, които ще Ви помогнат да се освободите от стреса и в същото време да не забравяте за подготовката!

   

  Полезни съвети за сватба, сватбен фотограф Балин Балев

   

  Разпределете правилно времето за сватбената подготовка и не забравяйте за себе си

  Познато ли Ви е усещането, когато не можете да се съсредоточите върху всички задачи и се изнервяте от най-малкото недоразумение?

  Ако не искате да го изпитате отново, много е важно да планирате времето си перфектно. За да завършите всяка задача максимално бързо, трябва да си правите почивки и да продължите с нови сили. Отделете си малко време всеки ден, в което ще се занимавате с подготовката за сватбата. Днес може да отделите 4 часа, а утре – 2. Не забравяйте: малко време за подготовка и малко време за себе си! Ако се чувствате уморени и не можете да се концентрирате, най-добре е да се отпуснете и да се разсеете с други неща.

  Прочетете книга, почистете, вземете си топла вана. Правете това, което Ви разсейва и отпуска. Скоро ще можете да се върнете към подготовката без излишни нерви и стрес. И да, разбира се, да организирате своята мечтана сватба!

  Разпределете задачите си

  Често стресът при подготовката за сватбеното тържество се дължи на факта, че булката поема твърде много задачи. Напрежението идва в момент, в който Ви се струва, че работата е прекалено много и не можете да се справите с нея. Ако нямате достатъчно време и енергия, не забравяйте да разпределите задачите.

  Ако е необходимо, намерете повече хора, които да Ви съдействат. Потърсете помощ от приятелите и членовете на семейство Ви. Те ще се включат в подготовката с удоволствие, а Вие ще имате малко повече време за себе си и Вашата половинка.

  Ако се притеснявате как другите ще се справят със задачите, запишете подробно желанията си. Обяснете им как си представяте своята мечтана сватба и им дайте възможност да Ви помогнат да я направите реалност.

  Не забравяйте да се обърнете към сватбена агенция, която може да организира много от нещата вместо вас. Изберете и добър фотограф, който ще запази всички красиви спомени от сватбения ден. Ако се доверите на професионалисти, няма да се притеснявате, че нещо ще се обърка и ще се насладите на своето прекрасно тържество.

  Не допускайте чуждите мнения и критика да Ви разстроят!

  Повечето младоженци са принудени да слушат различни мнения във връзка с подготовката за големия ден и дори могат да чуят критика. Това обаче може да Ви обърка и разстрои. Не правете тази грешка!

  Хубаво е да вземете предвид мнението на роднини и приятели, но никой освен Вас не знае точно за каква сватба си мечтаете! Игнорирайте безполезните съвети и мнения. Важно е какво мислите Вие и Вашата половинка. Обсъдете своите идеи, желания и действайте смело. Не допускайте чуждото мнение да Ви разстрои и да Ви стресира точно преди сватбата.

   

  Отдайте се на романтична вечер или СПА ден

  Подготовката за сватбата може да Ви измори и да останете без сили в един момент. Не забравяйте да се погрижите за себе си и партньора си. Отделете си време само за вас двамата, като си организирате романтична вечер, а защо не и СПА ден?!

  Романтичната вечеря с любимия човек не само ще Ви отпусне, но и ще се почувствате още по-близки. Скоро ще бъдете съпруг и съпруга, хубаво е да прекарвате повече време заедно. Ако сте имали някакви недоразумения по време на подготовката за Вашата сватба, през романтичната вечер определено може да ги оправите.

  Един прекрасен и релаксиращ СПА ден ще възстанови както емоционалната, така и физическата Ви сила.

   

  Ако нищо друго не помага- спортувайте!

  Спортът е здраве! Спортът е щастие! А на всичкото отгоре ще Ви помогне да изглеждате още по-красива и слаба на сватбения си ден.

  Ще Ви издадем една малка тайна: стресът може да мотивира, ако се използва правилно.

  Ето защо може да се отървете от всичкия този емоционален и физически стрес като спортувате или се занимавате с нещо, което Ви е приятно, като медитация и йога.

  Спортът е най-добрият вариант да влезете във форма и да изпуснете напрежението, свързано с подготовката на сватбата. Дори след лека тренировка в домашни условия, ще се чувствате по-добре и по-спокойни.

  Всяка булка се справя със стреса по свой начин. Основното нещо – не се отказвайте и не му се съпротивлявайте! Само по този начин ще можете да стигнете до по-добро решение и с усмивка  ще си спомняте цялата тази сватбена подготовка.

   

  Излезте на чист въздух

  По всяко време на годината една кратка разходка винаги помага да изчистите главата си от ненужни мисли и тревоги. Когато се разхождате сред природата, забравете за телефона си, не общувайте с никого, бъдете напълно сами със себе си. Почувствайте свежия въздух, полюбувайте се на красотата на природата и послушайте тишината. Ще се почувствате освежени и ще се заредите с нови сили.

  Вече сте готови да продължите с приготовленията за своя приказен сватбен ден!

  Разпределете правилно приоритетите си

  Помнете, че нищо на този свят не е идеално. По време на сватбената подготовка винаги ще Ви идват нови идеи и ще имате желание да промените всичко. Понякога ще се чудите дали сте взели правилното решение и дали не трябва да промените мястото на сватбата, например. Всички тези неща са нормални и не е нужно да се изнервяте. Най-добре е да организирате приоритетите си и да действате.

  Цялата подготовка разделете на 2 части: „основна“ и „допълнителна“.

  Поставете си за цел първо да свършите най-важните задачи, а от допълнителните- колкото е възможно повече. Дори и някои от нещата да не се получат както трябва, не се притеснявайте. Ако сте си разпределили правилно времето и приоритетите, то най-важното ще е свършено. Няма място за притеснения!

  „Това е моята сватба и нищо не може да я провали!“

  Помислете си… колко често се изнервяме, когато сме щастливи? По-скоро в това състояние винаги сме спокойни и намираме начин да се справим с проблемите.

  „Това е моята сватба и нищо не може да я провали!“

  Повтаряйте си тази фраза всеки път, когато се почувствате стресирани.

  Когато сте много притеснени и Ви се струва, че „идва края на света“ припомнете си, че това ще бъде един от най-щастливите моменти в живота Ви. Много скоро ще кажете „Да“ на човека, когото обичате и заедно ще сбъдвате мечтите си

  Усмихнете се и продължете смело напред!

  Автор: Надежда Георгиева

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

  Instagram

  [instagram-feed showbutton=false showheader=false num=7 showfollow=false imageres=true] Последвай ме @BBalev
  Call Now Button