Професионално Обработени снимки

Професионално обработени снимки от вашият сватбен ден

 

 

 

 

Професионално обработени снимки са белег са високо качество на работата на професионалният фотограф. Всеки професионален фотограф ще Ви каже, че самото заснемане е само първата част от работата му. Пост-обработката на сватбените снимки всъщност е много съществена част от целия процес. За да се получат крайните кадри, те задължително преминават през професионална обработкаПрофесионално обработени снимки, сватбен фотограф Балин БалевПовече за професионално обработените снимки

Днес сме тук с професионалният сватбен фотограф Балин Балев, който ще ни разкаже малко повече за по-специалната обработка на снимки, която предлага на своите клиенти.

Въпрос: Защо правиш такъв тип обработка на снимките и какво представлява?

Балин: Винаги съм искал чрез фотографията си да покажа красивото. Сватбената фотография не прави изключение. Дори често ми се иска да покажа нещата по-красиви отколкото са.

Ето защо в някои кадри добавям например допълнително воали към булчинската рокля, красиви отблясъци от светлина, допълнителни интересни елементи и други приказни ефекти.

Въпрос: Трябва ли ти предварителна подготовка?

Балин: Да, нужна е малка предварителна подготовка спрямо локацията и разположението на младоженците в кадъра. Също така се използва и допълнително осветление.

Професионално обработени снимки, сватбен фотограф Балин Балев

Въпрос: Как всъщност се запали да придаваш този ефект на снимките си?

Балин: Искам освен професионално обработени снимки, моите фотографии да бъдат запомнящи се, и оставящи траен спомен за сватбения ден, се старая да им придавам завършеност като картина. Страшно много се увличам по ренесансовото изкуство, бароковото изкуство, картините на Никола Пусен и така се породи желанието да получа този ефект и върху снимките си.

Процеса на учене е дълъг, продължава и все още. Техническото ми образование много ми помага за това – накъде да насоча светлината, къде да получа допълнително сянка…

Въпрос: Винаги ли са включени такива кадри към пакета ти от услуги?

Балин: При някои има, в зависимост от офертата. Добавям 3 артистично обработени кадъра и отпечатани на размер 20/30см.

Професионално обработени снимки, сватбен фотограф Балин Балев