Свържи се с мен

Дата за вашето събитие

Свържете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на вашата дата. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

  Wedding

  Сватбен фотограф мнения

  Искате да знаете мнения за сватбен фотограф Балин Балев?

  Тук можете да прочетете мнения за сватбен фотограф

   

  Освен във Варна, сватбения фотограф Балин Балев работи в София, Пловдив и Бургас.

   

   

  Балин Балев е професионален фотограф специализиран във фото заснемането на сватбени тържества. Интересното за него е, че започва да се занимава с фотография от дете, което несъмнено показва, неговата страст към занаята. Тя в наши дни се е разпалила още повече и той често казва, че не може и ден без да снима.

  Когато приемаш работата си като прозвище и тя не е място, на което ходиш неохотно да се трудиш от 9ч до 5ч, то тогава любовта към професията личи във всеки един детайл и във всеки кадър.

   

  Сватбен фотограф мнения, професионален фотограф Балин Балев

   

  Към днешна дата Балин Балев има над 7 годишен професионален опит във фотозаснемането на различни прекрасни поводи, които човек може да преживее. Зад гърба му стоят над 200 заснети сватби, а неговите клиенти са наистина доволни от услугите му.

  Най-важното нещо в работата му е крайният резултат. Той разбира, че всеки път поемайки ангажимент, поема и отговорността да улови най-ценните мигове от специалните моменти на клиентите си. Ето защо отношението му към всяка задача, към всяка сватба е отговорно и професионално. Без значение какво би му коствало, снимките които създава са от най-високо качество.

   

  Кое е най-важното за добър резултат?

  За да получи перфектен краен резултат фотографът комбинира два вида техника на заснемане – художествена фотография и фоторепортаж.

  Художествената фотография се различава като стил от останалите с това, че снимките приличат на произведение на изкуството. Крайната цел не е да се отрази действителността каквато е, а да се изрази дадена емоция чрез композицията и добавянето на художествени елементи пречупени през призмата на фотографа.

  Фоторепортажът е техника при която фотографът улавя непринудени мигове и отразява действителността на случващото се, без да кара участниците в събитието да застават пред обектива му и да позират. Това са снимки, които улавят движението, емоцията и реалността.

  Смесването на двата стила, които се различават, но и допълват изисква изкусното владеене на обектива и е истинско майсторство. Резултатите от това са супер качествените снимки.

   

  Удовлетворението от работата на фотографа се мери в усмивките на клиентите му. По време на снимки той никога не си позволява да използва думи и фрази като “не е възможно”, “не мога” и други подобни. Когато го наемете, той е изцяло на разположение да осъществи и най-щурите идеи за снимки, които можете да имате.

  В какво всъщност се състои пакета от услуги на Балин Балев?

  • – Заснемането на сватбените тържества се случва в рамките на 10 часа, след това се начислява овъртайм.
  • – В екипа участват един или двама фотографи, които улавят миговете от подготовката до последния ритуал в ресторанта.
  • – Снима се от две гледни точки, като се включват всички важни моменти и непринудени кадри през целия ден.
  • – Може да се включи следсватбена фотосесия с подбрана интересна тематика.
  • – Клиента получава целия материал, като всички снимки претърпяват базова обработка.
  •  – Може да се включи въздушна фотография с дрон.

  Сватбен фотограф мнения, професионален фотограф Балин Балев

   

  Какво казват клиентите за услугите ни?

  Прочетете мнения за сватбен фотограф Балин Балев.

  Здравей, Балин!

  Едва вчера имахме време да изгледаме материала и искаме да ти кажем че сме много доволни. Точно това искахме.

  Много ти благодарим за всичко- за професионалното отношение и за човещината, която прояви. Дано никога не Загубиш тръпката в това, което правиш, защото тя си личи и във фотографиите ти!

  Поздрави от нас и огромно благодаря!“

  Сем. Шивикови

  “Снимките са невероятно красиви!

  Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!“

  Деси

   

   

  Диляна

  „Здравейте, получихме пратката,всичко е страхотно! Благодарим ви за професионализма, точността и доброто отношение. Надяваме се ,да имаме много поводи в който да работим заедно! Прекарахме и запечатахме страхотни моменти. Пожелаваме ви много професионални успехи и за напред! „

   

  Сватбен фотограф Варна

   

  Стела

  „Прекрасно е всичко, което си ни изпратил! Не очаквах толкова прекрасни изненади! Още веднъж много ти благодаря за всичко! Много, много благодаря ? ще те препоръчваме на всички познати, които се заженят ?

  Албена

  Здравейте, получихме нещата. Всичко е страхотно, много сме ви благодарни за всичко. ?

  Мария

  Балински, искаме само да ти кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ! Нещата са повече от прекрасни, снимките са страхотни! Най-прекрасните спомени! Страшен си! Евала! Благодарим от сърце! ❤️

  Кристина

  Благодарим, благодарим, благодарим! Страхотни снимки! Канавата също е чудесна. Благодаря за професионалното отношение и че допринесохте целия екип толкова много за това да съхраним тези чудесни спомени ??☺️

  Мануела

  Днес получихме материалите, много ни хареса всичко! Имахме високи очаквания за теб, но ти ги надмина два пъти! Благодаря!

  Поли & Мартин

  Много са хубави нещата! Много съм впечатлена! Останах без думи! Много, много благодарим, радваме се, че беше част от нашия празник

  Ралица

  Здрастии    Гледахме снимките- уникални са  Страшно много благодарим   От трейлъра сме впечатлени   Гледахме го 10 пъти

  Ангелина Тодорова-Папангелу

  Благодарим за професионализма и за прекрасното отношение , . За децата ни спомените са едно от най – важните неща в живота , за това дълго търсиха сватбен фотограф Варна из между много професионалисти във вашата област, спряха се на най -добрите!!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!

  Таня

  Благодаряяяя много! Страхотни снимки И ти си страхотен! Желая ти здраве, успехи и винаги така усмихнат да си! Радвам се,че избрахме теб

  Десислава

  Всичко се случи като един сън! Емоциите, вълненията, сълзите, смеховете, всичко това беше запечатано от таланта на сватбен фотограф Варна – Балин Балев. Нямахме много време да обсъждаме предварително с него нашите желания и оставихме всичко в неговите ръце. Резултатите и отзивите бяха невероятни! Благодарим ти, че успя да запечаташ всеки ценен миг от този сън! С най-искрени благодарности!

  Йорданка

  Много, много БЛАГОДАРИМ !Всичко е прекрасно и разкошно радвам се, че работихме с вас. Огромни адмирации и благодарности към професионализма ви! Неверотни сте

  Златина

  Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

  Деси

  Снимките са невероятно красиви!
  Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав сватбен фотограф Варна и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

   

  Искате ли и вашата любов да бъде заснета по един впечатляващо красив начин от професионалния сватбен фотограф Б. Балев? Вижте дали Балин Балев е свободен на вашата дата тук. 

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

  Instagram

  [instagram-feed showbutton=false showheader=false num=7 showfollow=false imageres=true] Последвай ме @BBalev
  Call Now Button