Търсите сватбен фотограф в София?

Сватбен фотограф София

Сватбен фотограф Балин Балев и екип работим и на територията на гр. София. Столицата и околностите предлагат емблематични места за провеждане на вашата сватба, а екипът ни ще ви придружи и заснеме за вас несравними нюанси. Разгледайте нашата специална селекция сватбена фотография в гр. София в нашата Галерия. Нашите пакети предлагани от сватбен фотограф София за 2023/2024 година са готови. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. За да се запознаете с ценовите пакети за сезон 2023/2024, разгледайте тук.

Подбрани кадри от сватби в София

За още кадри за тези които се интересуват от сватбен фотограф София, моето Портфолио можете да разгледате тук

7 год.

Опит като сватбен фотограф

> 40.000

Заснети кадъра

> 200

Участия в сватбени събития

swirl Сватби swirl

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

swirl Сватби swirl

Заявете вашата безплатна консултация

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

Сватбен фотограф София

Защо да изберете нас?

Изберете правилния сватбен фотограф София

Сватбен фотограф Варна

Индивидуално отношение

Всяка двойка младоженци имат различни предпочитания и желания. Аз приемам вашите желания с уважение и се старая да подхождам с индивидуално отношение към вас и сватбения ви ден.

Сватбен фотограф Варна

Добра комуникация

Гладката комуникация е ключът към успеха. Можете да разчитате на мен да се отзова и да подходя сериозно с добро отношение, точност и спазване на сроковете.

Сватбен фотограф Варна

Супер качество

Техниката е много важна за създаването на качествени снимки. Аз държа на високото качество и искам най-доброто за вас. Затова не пестя от професионална техника и усилия, екип и качество.

Сватбен фотограф Варна

Добри цени

На вашия важен ден няма да се налага да се съобразявате и да правите компромиси. Аз ще взема предвид вашите желания – мога да направя оферта според вашия бюджет, идеи и възможности.

Сватбен фотограф Варна

Непринудени кадри

С помощта на креативни похвати и художествена фотография, аз улавям емоцията на сватбеното тържество и приказната атмосфера, без нагласени и позьорски кадри.

Сватбен фотограф Варна

Опит и креативност

Покрай дългогодишния си опит като сватбен фотограф София, аз мога да ви дам креативни и интересни идеи за снимките и за цялата сватбена организация.

За мен и екипа ми

 

Казвам се Балин Балев и съм сватбен фотограф

Занимавам се с фотография още от дете и съм израснал обичайки това изкуство. В наши дни практикувам своята мечтана професия, което ми помага винаги да постигам отлични резултати с Вашите снимки. Разбира се за мен това не е работа от 9 до 5 на която ходиш с неохота. Заснемането на Вашия сватбен ден е едно уникално преживяване и за мен е чест и привилегия да уловя специалните Ви мигове.

Най-важната част от работата ми е крайният резултат. Когато съм успял да създам кадри, които Вие и семейството Ви ще цените завинаги, няма значение колко труд и упорство са ми коствали. Подхождайки индивидуално всеки път, аз се старая първо да разбера Вашите желания и мечти, а след това използвам всичките си умения, за да ги постигна.

Чувствам се отговорен да уловя едни от най-хубавите моменти в живота на клиентите си и не правя компромиси с качеството, това все пак е вашият сватбен ден. Старая се да бъда абсолютен перфекционист и думи като “не мога” и “не става” изобщо не присъстват в речника ми, така трябва да бъде на всеки един сватбен фотограф София. Хармоничната комбинация от фоторепортаж и арт фотография, и усърдната работа на екипа ни помагат да превърнем вашите желания в реалност.

На мен и екипът ми можете да се доверите заради индивидуалния подход, желанието и страстта, с които работим и безценния опит, който сме натрупали. Всичко това определя страхотните крайни резултати от нашата работа, а именно Вашите страхотни сватбени снимки, които остават за цял живот.

сватбен фотограф варна

Мнения и препоръки

Сватбен фотограф Варна

Албена

Здравейте, получихме нещата. Всичко е страхотно, много сме ви благодарни за всичко

Сватбен фотограф Варна

Мария

Балински, искаме само да ти кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ! Нещата са повече от прекрасни, снимките са страхотни! Най-прекрасните спомени! Страшен си! Евала! Благодарим от сърце! ❤️

Сватбен фотограф Варна

Кристина

Благодарим, благодарим, благодарим! Страхотни снимки! Канавата също е чудесна. Благодаря за професионалното отношение и че допринесохте целия екип толкова много за това да съхраним тези чудесни спомени ??☺️

Сватбен фотограф Варна

Мануела

Днес получихме материалите, много ни хареса всичко! Имахме високи очаквания за теб, но ти ги надмина два пъти! Благодаря!

Сватбен фотограф Варна

Поли & Мартин

Много са хубави нещата! Много съм впечатлена! Останах без думи! Много, много благодарим, радваме се, че беше част от нашия празник

Сватбен фотограф Варна

Ралица

Здрастии  ?  Гледахме снимките- уникални са  Страшно много благодарим   От трейлъра сме впечатлени   Гледахме го 10 пъти ?

Сватбен фотограф Варна

Ангелина Тодорова-Папангелу

Благодарим за професионализма и за прекрасното отношение , ????. За децата ни спомените са едно от най – важните неща в живота , за това дълго търсиха из между много професионалисти във вашата област, спряха се на най -добрите!!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!

Сватбен фотограф Варна

Таня

Благодаряяяя много! Страхотни снимки ? И ти си страхотен! Желая ти здраве, успехи и винаги така усмихнат да си! Радвам се,че избрахме теб

Сватбен фотограф Варна

Десислава

Всичко се случи като един сън! Емоциите, вълненията, сълзите, смеховете, всичко това беше запечатано от таланта на Балин Балев. Нямахме много време да обсъждаме предварително с него нашите желания и оставихме всичко в неговите ръце. Резултатите и отзивите бяха невероятни! Благодарим ти, че успя да запечаташ всеки ценен миг от този сън! С най-искрени благодарности! ?

Сватбен фотограф Варна

Йорданка

Много, много БЛАГОДАРИМ !Всичко е прекрасно и разкошно радвам се, че работихме с вас. Огромни адмирации и благодарности към професионализма ви! Неверотни сте ❤️

Сватбен фотограф Варна

Златина

Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

Сватбен фотограф Варна

Деси

Снимките са невероятно красиви!
Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

Какво е важно за младите булки, когато избират сватбен фотограф за сватбата си?

Нашият екип направи проучване за най-важните качества, които търсят младите булки при избора си на фотограф. То недвусмислено показва качествата и таланта на сватбен фотограф София – Балин Балев. Разказва кратка история за него, която разкрива малко повече за професионализма му и за това, че фотографията е негова страст от край време. Преминава през отговорите на въпроса “кое е най-важното за добър краен резултат?“. Споменава в повече детайли какво точно се включва в пакета от услуги, които ще получите избирайки Балин Балев за свой сватбен фотограф София. И последно, но не и по важност, разглежда няколко от многобройните позитивни мнения и оценки за работата му. Прочетете го тук.

Какво включва сватбеният пакет

Сватбен фотограф Варна

Нашите пакети сватбен фотограф София и събитиен фотограф за 2023/2024 година са готови за Вас. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. Пакетите включват най-креативните и луксозни материали, които обличат вашите спомени в една красива история. Можем да бъдем и още по-взискателни, но препоръчваме да се запознаете преди това с различните пакети за да разберете кой е най-подходящ за Вашия повод.

ПАКЕТИ СВАТБЕН ФОТОГРАФ  СОФИЯ

Сватбена украса и сватбена агенция тук

swirl Сватби swirl

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

swirl Сватби swirl

Сватбен фотограф София

Чести въпроси сватбен фотограф София

Получавате абсолютно всички кадри от сватбения ден след базова обработка, премахвам само технически неуспешните.

Да, всички кадри които предавам на младоженците се обработват.

Има няколко варианта, предварително ги изпращам за преглед, след което правя ги записвам на флашка, която получавате в една луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена.

Крайният срок на изработване на материала е 60 работни дни, винаги го спазваме и не закъсняваме.

Прочетете отговорите на често задавани въпроси, които ще са ви от ползва при избор на сватбен фотограф.

Нека отговоря на Вашите въпроси

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

балин балев сватбен фотограф, сватбен фотограф варна, сватбен фотограф софия, сватбен фотограф бургас

Здравейте, аз съм Балин Балев и съм сватбен фотограф. Занимавам се с фотография от дете, тя е част от мен. За мен това не е работа от 9 до 5, на която ходиш с неохота, а е нещо напълно естествено, без което не мога да съществувам.

Вижте сертификати тук

Свържете се с мен


КОНТАКТИ
info@bbalev.com
+359 899 713350

РАБОТНО ВРЕМЕ
От понеделник до неделя: 9:00 до 20:00

АДРЕС

гр. София, партерен етаж НДК /вход 3А, до паркинга/

ул. Цани Гинчев 19
Варна, 9002

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook
Instagram
YouTube

Call Now Button