Търсите сватбен фотограф във Варна?

Сватбен фотограф Варна

Балин Балев и екип работим ексклузивно в района на гр. Варна. Морският град предлага невероятни места за провеждане на вашата сватба или сватбен ден, и екипът ни ще ви придружи и заснеме за вас приказни нюанси от нея. Разгледайте нашата специална селекция сватбена фотография в гр. Варна в нашата Галерия. Нашите пакети предлагани от фотограф Варна за 2022/2023 година са готови. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. За да се запознаете с ценовите пакети за сезон 2023/2024, разгледайте тук.

Подбрани кадри от сватби във Варна

Сватбен фотограф Варна
1229Ela Teodor28122021 Сватби 1229Ela Teodor28122021
сватбен фотограф варна
сватбен фотограф варна
сватбен фотограф варна
сватбен фотограф варна

Разгледайте галерия със сватби тук.

7 год.

Опит като сватбен фотограф

> 40.000

Заснети кадъра

> 200

Участия в сватбени събития

фотограф варна

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

сватбен фотограф

Нека отговоря на въпросите ви

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

 

Защо да изберете нас?

Изберете правилния сватбен фотограф Варна.

Сватбен фотограф Варна

Индивидуално отношение

Тъй като всяка двойка е различна, се отнасям с уважение към вашите желания. Може да очаквате индивидуално отношение към вас и вашата сватба.

Сватбен фотограф Варна

Отлична комуникация

За мен комуникацията е много важна по време на целия процес. Така че, очаквайте серизоно отношение, точност и спазване на сроковете.

Сватбен фотограф Варна

Супер качество

Колкото и да е добър един фотограф, той трябва да разполага и с отлична техника. Оборудван съм с професионална техника и не пестя от усилия, екип и качество. Искам най-доброто за моите клиенти.

Сватбен фотограф Варна

Добри цени

Не е нужно да правите компромиси за сватбения ден или вашия празник. Затова съм гъвкав – ще ви направя оферта, специално съобразена с вашия бюджет и възможности.

Сватбен фотограф Варна

Непринудени кадри

 Улавям вашата любов и емоционалните моменти от сватбеното тържество без позьорски и нагласени кадри.

Сватбен фотограф Варна

Опит и креативност

Благодарение на дългогодишния ми опит като сватбен фотограф Варна, мога да Ви помогна с креативни идеи както за снимките, така и за цялата сватбена организация.

За мен и екипа ми

сватбен фотограф варна

Казвам се Балин Балев и съм сватбен фотограф.

Занимавам се с фотография още от дете и съм израснал обичайки това изкуство. В наши дни практикувам своята мечтана професия, което ми помага винаги да постигам отлични резултати с Вашите снимки. Разбира се за мен това не е работа от 9 до 5 на която ходиш с неохота. Заснемането на Вашия сватбен ден е едно уникално преживяване и за мен е чест и привилегия да уловя специалните Ви мигове.

Най-важната част от работата ми е крайният резултат. Когато съм успял да създам кадри, които Вие и семейството Ви ще цените завинаги, няма значение колко труд и упорство са ми коствали. Подхождайки индивидуално всеки път, аз се старая първо да разбера Вашите желания и мечти, а след това използвам всичките си умения, за да ги постигна.

Чувствам се отговорен да уловя едни от най-хубавите моменти в живота на клиентите си и не правя компромиси с качеството, това все пак е вашият сватбен ден. Старая се да бъда абсолютен перфекционист и думи като “не мога” и “не става” изобщо не присъстват в речника ми, така трябва да бъде на всеки един сватбен фотограф Варна. Хармоничната комбинация от фоторепортаж и арт фотография, и усърдната работа на екипа ни помагат да превърнем вашите желания в реалност.

На мен и екипът ми можете да се доверите заради индивидуалния подход, желанието и страстта, с които работим и безценния опит, който сме натрупали. Всичко това определя страхотните крайни резултати от нашата работа, а именно Вашите страхотни сватбени снимки, които остават за цял живот.

Мнения и препоръки

Сватбен фотограф Варна

Албена

Здравейте, получихме нещата. Всичко е страхотно, много сме ви благодарни за всичко. ?

Сватбен фотограф Варна

Мария

Балински, искаме само да ти кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ! Нещата са повече от прекрасни, снимките са страхотни! Най-прекрасните спомени! Страшен си! Евала! Благодарим от сърце! ❤️

Сватбен фотограф Варна

Кристина

Благодарим, благодарим, благодарим! Страхотни снимки! Канавата също е чудесна. Благодаря за професионалното отношение и че допринесохте целия екип толкова много за това да съхраним тези чудесни спомени ??☺️

сватбен фотограф варна

Мануела

Днес получихме материалите, много ни хареса всичко! Имахме високи очаквания за теб, но ти ги надмина два пъти! Благодаря!

сватбен фотограф варна

Поли & Мартин

Много са хубави нещата! Много съм впечатлена! Останах без думи! Много, много благодарим, радваме се, че беше част от нашия празник

сватбен фотограф варна

Ралица

Здрастии  ?  Гледахме снимките- уникални са  Страшно много благодарим   От трейлъра сме впечатлени   Гледахме го 10 пъти ?

 

 

сватбен фотограф варна

Ангелина Тодорова-Папангелу

Благодарим за професионализма и за прекрасното отношение , ????. За децата ни спомените са едно от най – важните неща в живота , за това дълго търсиха сватбен фотограф Варна из между много професионалисти във вашата област, спряха се на най -добрите!!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!

сватбен фотограф варна

Таня

Благодаряяяя много! Страхотни снимки ? И ти си страхотен! Желая ти здраве, успехи и винаги така усмихнат да си! Радвам се,че избрахме теб

сватбен фотограф варна

Десислава

Всичко се случи като един сън! Емоциите, вълненията, сълзите, смеховете, всичко това беше запечатано от таланта на сватбен фотограф Варна – Балин Балев. Нямахме много време да обсъждаме предварително с него нашите желания и оставихме всичко в неговите ръце. Резултатите и отзивите бяха невероятни! Благодарим ти, че успя да запечаташ всеки ценен миг от този сън! С най-искрени благодарности! ?

сватбен фотограф варна

Йорданка

Много, много БЛАГОДАРИМ !Всичко е прекрасно и разкошно радвам се, че работихме с вас. Огромни адмирации и благодарности към професионализма ви! Неверотни сте ❤️

Сватбен фотограф Варна

Златина

Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

Сватбен фотограф Варна

Деси

Снимките са невероятно красиви!
Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав сватбен фотограф Варна и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

Сватбен фотограф Варна

Александра

Истински оценявам професионализма и отношението на екипа! Уловихте нашата любов, емоциите ни и наблегнахте на детайлите, които запечатахте. Всяка двойка ще се радва да има такива страхотни професионалисти на най-специалния ден! Качеството на снимките и видеото е страхотно. Ще ни останат като топли спомени завинаги. Препоръчвам Балин Балев за сватбен фотограф Варна!

Какво е важно за младите булки, когато избират сватбен фотограф за сватбата си?

Нашият екип направи проучване за най-важните качества, които търсят младите булки при избора си на фотограф. То недвусмислено показва качествата и таланта на сватбен фотограф Варна – Балин Балев. Разказва кратка история за него, която разкрива малко повече за професионализма му и за това, че фотографията е негова страст от край време. Преминава през отговорите на въпроса “кое е най-важното за добър краен резултат?“. Споменава в повече детайли какво точно се включва в пакета от услуги, които ще получите избирайки Балин Балев за свой сватбен фотограф. И последно, но не и по важност, разглежда няколко от многобройните позитивни мнения и оценки за работата му. Прочетете го тук.

Сватбен фотограф Варна

Какво включва сватбеният пакет

Нашите пакети сватбен фотограф и събитиен фотограф за 2023/2024 година са готови за Вас. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии за сватбена фотография. Пакетите включват най-креативните и луксозни материали, които обличат вашите спомени в една красива история. Можем да бъдем и още по-взискателни, но препоръчваме да се запознаете преди това с различните пакети за да разберете кой е най-подходящ за Вашия повод.

ПАКЕТИ СВАТБЕН ФОТОГРАФ ВАРНА

swirl Сватби swirl

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

swirl Сватби swirl

Чести въпроси

Получавате абсолютно всички кадри от сватбения ден след базова обработка, премахвам само технически неуспешните.

Да, всички кадри които предавам на младоженците се обработват.

Има няколко варианта, предварително ги изпращам за преглед, след което правя един красив диск с обложка или ги записвам на флашка, която получавате в една луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена.

Крайният срок на изработване на материала е 60 работни дни, винаги го спазваме и не закъсняваме.

Прочетете отговорите на често задавани въпроси, които ще са ви от ползва при избор на сватбен фотограф.

Нека отговоря на въпросите ви

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

балин балев сватбен фотограф, сватбен фотограф варна, сватбен фотограф софия, сватбен фотограф бургас

Здравейте, аз съм Балин Балев и съм сватбен фотограф. Занимавам се с фотография от дете, тя е част от мен. За мен това не е работа от 9 до 5, на която ходиш с неохота, а е нещо напълно естествено, без което не мога да съществувам.

Вижте сертификати тук

Свържете се с мен


КОНТАКТИ
info@bbalev.com
+359 899 713350

РАБОТНО ВРЕМЕ
От понеделник до неделя: 9:00 до 20:00

АДРЕС

гр. София, партерен етаж НДК /вход 3А, до паркинга/

ул. Цани Гинчев 19
Варна, 9002

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook
Instagram
YouTube

Call Now Button