Търсите сватбен фотограф в Бургас?

Сватбен фотограф Бургас

Балин Балев и екип работим и на територията на район Бургас. Морският град предлага уникални места за провеждане на вашата сватба, а екипът ни ще ви придружи и заснеме за вас приказни нюанси, гледки и сцени, като от филм. Разгледайте нашата специална селекция сватбена фотография в гр. Бургас в нашата Галерия. Нашите пакети сватбен фотограф гр. Бургас за 2023/2024 година са готови. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. За да се запознаете с ценовите пакети за сезон 2023/2024, разгледайте тук.

Подбрани кадри от сватби в Бургас и района

Сватбен фотограф Варна
Сватбен фотограф Варна
Сватбен фотограф Варна
Сватбен фотограф Варна
сватбен фотограф варна
Сватбен фотограф Варна

Разгледайте галерия със сватби тук.

7 год.

Опит като сватбен фотограф

> 40.000

Заснети кадъра

> 200

Участия в сватбени събития

swirl Сватби swirl

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

swirl Сватби swirl

Заявете вашата безплатна консултация

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

Защо да изберете нас?

Изберете правилния сватбен фотограф Бургас.

Сватбен фотограф Варна

Индивидуално отношение

Всяка двойка е специална и уникална, затова очаквай индивидуално отношения спрямо твоите желания и нужди.

Сватбен фотограф Варна

Добра комуникация

Ние държим на добрия резултат. Можеш да очакваш от нас гладка комуникация, точност и спазване на срокове.

Сватбен фотограф Варна

Супер качество

Ние не пестим от техника и усилия. Искаме най-доброто за теб, затова и сме оборудвани с висококачествена техника и професионален екип.

Сватбен фотограф Варна

Добри цени

Гъвкавост – според твоя бюджет, идеи и възможности, ние ще ти направим оферта. Не е нужно да се съобразяваш с нищо за твоя важен ден.

Сватбен фотограф Варна

Непринудени кадри

Искаме да уловим характера на всяка двойка с тяхната специална история – непринудена и истинска – без позьорски и нагласени кадри.

Сватбен фотограф Варна

Опит и креативност

С удоволствое помагаме с интересни и креативни идеи както за снимките, така и за цялата сватбена организация.

За мен и екипа ми

Здравейте, казвам се Балин Балев и съм сватбен фотограф.

Към всеки клиент, към всяка двойка младоженци подхождам индивидуално, съобразявам се изцяло с Вашите желания. Искам да създам кадри, които Вие и Вашето семейство да цените, да се ценят и от поколенията напред. Добрата комбинация от фоторепортаж и художествена фотография, както и усърдната работа на екипа ми, ще запечата в незабравим спомен Вашият сватбен ден.

сватбен фотограф варна

Мнения и препоръки

Сватбен фотограф Варна

Албена

Здравейте, получихме нещата. Всичко е страхотно, много сме ви благодарни за всичко. ?

Сватбен фотограф Варна

Мария

Балински, искаме само да ти кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ! Нещата са повече от прекрасни, снимките са страхотни! Най-прекрасните спомени! Страшен си! Евала! Благодарим от сърце! ❤️

Сватбен фотограф Варна

Кристина

Благодарим, благодарим, благодарим! Страхотни снимки! Канавата също е чудесна. Благодаря за професионалното отношение и че допринесохте целия екип толкова много за това да съхраним тези чудесни спомени ??☺️

сватбен фотограф варна

Мануела

Днес получихме материалите, много ни хареса всичко! Имахме високи очаквания за теб, но ти ги надмина два пъти! Благодаря!

сватбен фотограф варна

Поли & Мартин

Много са хубави нещата! Много съм впечатлена! Останах без думи! Много, много благодарим, радваме се, че беше част от нашия празник

сватбен фотограф варна

Ралица

Здрастии  ?  Гледахме снимките- уникални са  Страшно много благодарим   От трейлъра сме впечатлени   Гледахме го 10 пъти ?

 

сватбен фотограф варна

Ангелина Тодорова-Папангелу

Благодарим за професионализма и за прекрасното отношение , ????. За децата ни спомените са едно от най – важните неща в живота , за това дълго търсиха из между много професионалисти във вашата област, спряха се на най -добрите!!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!

сватбен фотограф варна

Таня

Благодаряяяя много! Страхотни снимки ? И ти си страхотен! Желая ти здраве, успехи и винаги така усмихнат да си! Радвам се,че избрахме теб

сватбен фотограф варна

Десислава

Всичко се случи като един сън! Емоциите, вълненията, сълзите, смеховете, всичко това беше запечатано от таланта на Балин Балев. Нямахме много време да обсъждаме предварително с него нашите желания и оставихме всичко в неговите ръце. Резултатите и отзивите бяха невероятни! Благодарим ти, че успя да запечаташ всеки ценен миг от този сън! С най-искрени благодарности! ?

сватбен фотограф варна

Йорданка

Много, много БЛАГОДАРИМ !Всичко е прекрасно и разкошно радвам се, че работихме с вас. Огромни адмирации и благодарности към професионализма ви! Неверотни сте ❤️

Сватбен фотограф Варна

Златина

Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

Сватбен фотограф Варна

Деси

Снимките са невероятно красиви!
Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

Сватбен фотограф Варна

Александра

Истински оценявам професионализма и отношението на екипа! Уловихте нашата любов, емоциите ни и наблегнахте на детайлите, които запечатахте. Всяка двойка ще се радва да има такива страхотни професионалисти на най-специалния ден! Качеството на снимките и видеото е страхотно. Ще ни останат като топли спомени завинаги. Препоръчвам Балин Балев за сватбен фотограф!

Какво е важно за младите булки, когато избират сватбен фотограф за сватбата си?

Нашият екип направи проучване за най-важните качества, които търсят младите булки при избора си на фотограф. То недвусмислено показва качествата и таланта на Балин Балев. Разказва кратка история за него, която разкрива малко повече за професионализма му и за това, че фотографията е негова страст от край време. Преминава през отговорите на въпроса “кое е най-важното за добър краен резултат?“. Споменава в повече детайли какво точно се включва в пакета от услуги, които ще получите избирайки Балин Балев за свой сватбен фотограф. И последно, но не и по важност, разглежда няколко от многобройните позитивни мнения и оценки за работата му. Прочетете го тук.

Какво включва сватбеният пакет

Сватбен фотограф Варна

Нашите пакети сватбен фотограф и събитиен фотограф за 2023/2024 година са готови за Вас. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. Пакетите включват най-креативните и луксозни материали, които обличат вашите спомени в една красива история. Можем да бъдем и още по-взискателни, но препоръчваме да се запознаете преди това с различните пакети за да разберете кой е най-подходящ за Вашия повод.

ПАКЕТИ СВАТБЕН ФОТОГРАФ БУРГАС

swirl Сватби swirl

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

swirl Сватби swirl

Чести въпроси

Получавате абсолютно всички кадри от сватбения ден след базова обработка, премахвам само технически неуспешните.

Да, всички кадри които предавам на младоженците се обработват.

Има няколко варианта, предварително ги изпращам за преглед, след което правя един красив диск с обложка или ги записвам на флашка, която получавате в една луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена.

Крайният срок на изработване на материала е 60 работни дни, винаги го спазваме и не закъсняваме.

Прочетете отговорите на често задавани въпроси, които ще са ви от ползва при избор на сватбен фотограф.

Нека отговоря на въпросите ви

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

балин балев сватбен фотограф, сватбен фотограф варна, сватбен фотограф софия, сватбен фотограф бургас

Здравейте, аз съм Балин Балев и съм сватбен фотограф. Занимавам се с фотография от дете, тя е част от мен. За мен това не е работа от 9 до 5, на която ходиш с неохота, а е нещо напълно естествено, без което не мога да съществувам.

Вижте сертификати тук

Свържете се с мен


КОНТАКТИ
info@bbalev.com
+359 899 713350

РАБОТНО ВРЕМЕ
От понеделник до неделя: 9:00 до 20:00

АДРЕС

гр. София, партерен етаж НДК /вход 3А, до паркинга/

ул. Цани Гинчев 19
Варна, 9002

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
Facebook
Instagram
YouTube

Call Now Button