Фирмени събития

Професионален фотограф за фирмени събития, заснемане на коледни банкети, корпоративни събития

 


ВАЖНО
: Екипът на фотограф Балин Балев извършва качествена фотографска услуга и не предлага видеозаснемане. Ако желаете ще ви предоставим контакти на видеооператори и студия, които се занимават с видеозаснемане.

ВАЖНО: Възможно е показаните цени да претърпят промяна според отдалечеността на дадена локация, и да бъдат начислени пътни разходи

Цена за заснемане на фирмено парти/коледен банкет/корпоративно събитие – 180.00лв/ч. Издава се фактура, заплащането е по банков път

БАНКА: ДСК  БАНКОВ КОД: STSABGSF   IBAN: BG22STSA93001506067866
ФОКУС 49 ЕООД, БУЛСТАТ 103180191, титуляр Балин Балев

 

Направете запитване

1
2
3

 

Фирмени събития

Краят на една изпълнена с напрежение и работа година се ознаменува с фирмени събития. Коледните празници изобилстват с корпоративни партита и коледни банкети. Тези ценни мигове трябва да бъдат запечатани.

 

Затова ви е нужен фотограф за фирмени събития или коледни банкети, който има опит в заснемането им, висококачествена техника и ще успее да запази тези моменти. Спецификата при заснемане на такива корпоративни  събития е, че се снимат много спонтанни моменти и неподправени емоции.

Всички фирмени събития изобилстват от моменти, които опитният фотограф трябва да заснеме от подходящ ъгъл и ракурс без да се натрапва, и да не пречи на провеждането на самите моменти – приветствия, изпълнения на музикални изпълнители, уелкъм дринк и др.

Фирмени събития

Задачата изглежда достатъчно проста: наемете фотограф, който да заснеме снимки на предстоящото фирмено събитие на вашата компания. Преди да наемете който и да е професионалист за деня, има няколко важни неща, които трябва да имате предвид.

Искате да сте сигурни, че фотографията на вашето корпоративно събитие е в съответствие с вашата марка, имидж и компания. Опитен фотограф на корпоративни събития има уникален набор от умения. Наемането на професионалист ще гарантира, че вашето събитие ще бъде покрито от началото до края. Снимките ще ви осигурят завладяващо съдържание, което да използвате публично, за корпоративни документи и за други маркетингови изисквания.

5 задължителни неща при избора на фотограф за корпоративни събития

Гъвкавост

Корпоративното събитие обикновено се състои от различни части, които се събират, за да направят събитието успешно. Тези части могат да се състоят от различно озвучени зали (на закрито и на открито), големи или малки групи хора и други специфики, които правят вашето събитие уникално. Корпоративният фотограф трябва да е подготвен да посрещне различни нужди от снимки и трябва да може да се приспособява бързо, за да улови моментите. Потърсете фотограф, който има опит с типа събитие, което организирате.

Фирмени събития

 

Опит

Корпоративните събития или фирмените събития са еднократни събития, случват се веднъж в годината. Фотографът трябва да улови моментите, докато се случват, или възможността се губи. В зависимост от вида на събитието, фотографът трябва да е готов да снима в добре осветен конгресен център, ресторант, слабо осветена конферентна зала или на открито на сцена За успешна фотография на събитие потърсете фотограф, който има доказан опит в работата както с размера, така и с обхвата на вашето събитие.

Фирмени събития

Творчество

Най-завладяващите изображения са тези, които карат зрителя да се чувства като част от събитието. Тези изображения обикновено са резултат от творчески ъгъл, уникална гледна точка и остър усет за това как да бъдете на правилното място в точното време, за да се уловят тези моменти. Вместо да наемете някой, който просто да се разхожда и да прави снимки, вашият фотограф трябва да е някой, който има демонстрирани умения за записване на преживявания по уникален и креативен начин.

Фирмени събития

Социални

Има много моменти, които избраният от вас фотограф ще покаже с очакваните снимки, но не е задължително да генерира някаква „вирусна“ естетика за жадната за съдържание публика. Добрият фотограф на корпоративно събитие ще може да направи различи кадри за различни цели – за организаторите на събитието, за спонсорите, за присъстващите и за тези, които ще гледат вашето събитие онлайн. Покритието и разказването на истории от първо лице е идеалната комбинация за максимизиране. Истинските професионалисти ще могат да захранят снимките на живо, така че да са готови за „споделяне“ за вашата публика и присъстващи.

Фирмени събития

Визия

Вашето събитие трябва да отразява вашата корпоративна марка и визия, а снимките от вашето събитие трябва да бъдат продължение на вашата марка. Един успешен фотограф на корпоративно събитие ще може ясно да разбере вашата визия за събитието, както и цялостния имидж на вашата компания. Те ще могат да се възползват от „задължителните“ моменти на събитието, както и от спонтанните моменти, които могат (и се случват) да се случат. Спазването на официален дрескод от фотографа е задължителен

Фирмени събития

 

Фотографът на корпоративни събития е опитен в улавянето на изживяването от събитието и му вдъхва живот. Когато сте натоварени със задължението да наемете фотограф за следващото си корпоративно събитие, потърсете професионалист, който отговаря на нуждите както на вашата компания, така и на вашето събитие.

За специалист по украсяване, декориране и подготвяне на визия за фирмени събития потърсете тук

 

Подбрани кадри от фирмени събития можете да разгледате в галерията:

Можете да се свържете с мен на +359 899 713350 или info@bbalev.com 🙂