Свържи се с мен

Дата за вашето събитие

Свържете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на вашата дата. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

  Wedding

  Какво е канава? Какво е фотокнига? 2 от нашите продукти

  Какво получават нашите младоженци – канава и фотокнига

  Повече за нашите продукти картина – канава за стена и луксозна фотокнига

  В тази статия ще разкажа малко повече за продуктите, които всички вие – нашите клиенти получавате като спомен за сватбения си ден

  2 от нашите продукти канава и фотокнига са описани в пакетите, които можете да разгледате тук:

  https://bbalev.com/tseni/, а в тази статия ще разкажа малко по-подробно за тях.

  Реших да правя тези продукти за своите клиенти, тъй като съм отраснал с копирането на снимки върху хартия, проявяването на фотографски ленти в тъмната стаичка, експониране на фото-увеличители, старите ретро фото албуми, огромни и с кожена подвързия, в които е събран цял един живот. Напоследък всички гледаме снимки върху екраните на модерните си телефони, в което разбира се няма нищо лошо. Но тази фотография за мен е лишена от живот. Все едно да сравним картината на тв екран и кино екран. Който и телевизор да вземем, най-модерния и с най-хубавия дисплей, изображението на един кино екран е в пъти по-добро, нали така 🙂

  Според мен, а и това е мнението на огромна част от колегите фотографи, истинската фотография се гледа на хартия, на нещо отпечатано, което да вземете физически, нещо живо. Така все едно държите цялата история която разглеждате в ръцете си, и преживяването е много по-силно, отколкото ако гледате един скучен дисплей. Да, дисплеите са удобни, когато например се съберете много хора, но това невинаги ще е така, особено след време.

  И така, да започваме 🙂

  1. Канава – ще започна от канавата, тъй като най-често младоженците ми задават въпроса: „Какво е канава?“ 🙂 Картината-канава е един от най-качествените и стойностни продукти, които се предлагат и са включени в пакетите. Като почитател на живописта, исках младоженците да имат продукт, който е с някаква малка художествена, но висока сантиментална стойност за тях. И тъй като ние фотографите сме получили похватите в снимането и кадрирането наготово от художниците, реших да взаимствам още един художествен продукт и да сложа снимка върху него.
  2. Избрана снимка, се отпечатва на най-висококачествена канава на марката HAHNEMUHLE /Ханемюле/, снежно-бяла с изключително висока трайност във времето. Силно се радвам , когато чуя от мои клиенти, че посещават изложби в галериите, че се интересуват от живопис, че познават работата на ренесансовите художници. Аз за съжаление не умея да рисувам, но съм истински впечатлен от работата на Леонардо да Винчи, Микеланджело, Караваджо, Рембранд /на когото дължим и любимото на всички фотографи „рембрандово осветление“ при портрета/ и много други.

   

  Интериорът на всеки дом ще прилича на художествена галерия. Това е един истински творчески резултат с живи цветове върху памучна тъкан. Канавата е здраво изпъната и фиксирана на дървена подрамка в невидимата задна част, което позволява веднага да я закрепите на подходящо място във вашия дом, без да търсите допълнително рамка. Канавата за принт на HAHNEMUHLE е дебела, здрава, плътна и устойчива тъкан, изработена от преплетени памучни влакна и притежава нужните микропори, които да поемат мастилото и да го запечатат под повърхността. Експлозия от цветове от най-тъмните до най-ярките нюанси.

  Моделът, който използвам най-често е Hahnemühle Daguerre Canvas – много фина структура. Особено подходяща за Fine Art печат на фотографии. Нейната висока белота гарантира чисти и свежи цветове – булка в бяло, перфектна за изображения с дебелина 400 g/m2 – 100% памук – ярко бяла. Включената картина-канава в пакетите за младоженци е с впечатляващия размер 54/72см, като има възможност да поръчате и допълнителни бройки. Обработвам 3 бр фотографии с ефект „картина“, като ги отпечатвам в размер 20/30см на висококачествена фотографска хартия, които също получавате във вашите продукти.

  Цената за 1бр картина-канава в размер:

  54/72см – 150.00лв

  54/81см – 170.00лв

   

  1. Фотокнига – следващият луксозен продукт е луксозната фотокнига с гравирана дървена корица, и поставена в гравирана дървена кутия с метален обков. Определено това е продукт устойчив на времето, вечен спомен за вашите сватбени моменти. Разликата със сватбения албум е осезаема. Фотокнигата е с много по-качествена и трайна изработка. Сватбеният албум съдържа отпечатани снимки, поставени /залепени/, най-често в кожена или PVC подвързия. Снимките в сватбената книга обаче са отпечатани директно върху страниците. Предварително се прави селекция на 40-60бр снимки, които се подреждат чрез модерен дизайн на колаж, приятен и удобен за гледане. Това придава луксозен вид на вашия продукт, който с гордост ще показвате и след няколко поколения като спомен. Още информация за фотокнигите, които предлагам можете да прочетете тук:
   https://bbalev.com/services/photobooks/

   

   

  Фотокнигите се създават чрез прецизна ръчна изработка от материали с най-високо качество, които са неизбеляващи на слънце, не се огъват и са нечупливи. Така се гарантира тяхната трайност и издръжливост във времето, защото знаем, че тези спомени се пазят вечно. Студиото дава гаранция на поръчаните фото-книги мин. 50 години, при правилна експлоатация и предпазване. Съществуват доста имитации на луксозните фотокниги с некачествена изработка, с лош и недобре направен дизайн, изглеждащ безвкусно, които са с ниска цена, която разбира се е привлекателна за младоженците.

  След кратко време кориците на тези фотокниги се огъват, или страниците им започват да се откъсват една по една, избледняват цветове и споменът за сватбения ден вече е с една недобра емоция от този некачествен продукт. За щастие на нашите клиенти, аз предлагам само висококачествени фотокниги от най-висок клас, защото споменът ви заслужава да е устойчив на времето 🙂 Препоръчвам фотокнигите, които получите от мен, да се разглеждат и прелистват използвайки плат, или ръкавици, и да не докосвате директно с пръсти страниците или кориците. Така ще увеличите трайността още повече.

  Препоръчителните размери за фотокниги с дървени корици са 20/20см и 30/30см.

   

   

  1. Кутия с usb-памет – третият продукт, който получавате е дървена гравирана кутия за спомени, в която ще намерите селектирани 30 бр отпечатани фотографии в размер 13/18см на луксозна трайна фотографска хартия с високо качество, също и една много елегантна гравирана дървена usb-памет от бамбуково дърво, на която е качен целия фотографски материал. Това е едно модерно съчетание на модерните и съвременни начини за съхранение на спомените, висококачествен печат на фотографии на луксозна хартия и артистична презентация и визия. USB-паметите са с капацитет 16 Gb, скорост 3.0. На нея имате две папки с целия фотографски материал, цветни и в черно-бяло.
  2. Силно препоръчвам след като получите целия пакет да си прехвърлите снимковия материал на собствен външен хард диск, лаптоп или настолен компютър, а флашката да я съхранявате на отделно място. Не препоръчвам да прехвърляте материала на бързите и съвременни ssd дискове, тъй като при евентуална повреда не може да се възстанови информацията на тях. Докато при външните хард дискове, това е възможно. Още снимки и примери можете да погледнете в галерията долу 🙂
   Надявам се, че ви бях полезен и разбрахте повече за продуктите, които се предлагат в моите пакети. За повече въпроси не се колебайте да се свържете с мен 🙂info@bbalev.com+359 899 713350

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

  Instagram

  [instagram-feed showbutton=false showheader=false num=7 showfollow=false imageres=true] Последвай ме @BBalev
  Call Now Button