Сватбен фотограф Варна
БРЕМЕННИ

Фотосесия за бременни?

Желаете да заснемете последните дни от вашата бременност?

Луксозна сесия за бъдещи майки

В осмия месец на бременността, визията на жената е максимално балансирана, така че е идеалният момент да уловите този емблематичен миг от живота си с артистична фотосесия за бременни.

Препълнени с очакването, родено от срещата с най-новия член на вашето семейство, тези кадри са едновременно емоционални и стилни, показват чрез художествени похвати и игра със светлината бъдещата майка, и са уникален момент в личната ви семейна история.

 

Фотосесия за бременни, професионален фотограф Балин Балев

Цена за фотосесия за бременни: 200.00лв – плаща се на място след снимките в брой или на пос терминал с дебитна или кредитна карта, или предварително по банков път: Банка ДСК  Банков код: STSABGSF   IBAN: BG22STSA93001506067866, ф-ма Фокус 49 ЕООД, Балин Балев
За запазване на час се заплащат 20% авансово от цената по банков път, в срок до 72 часа от заявяването на ден и час за сесия. При неявяване и неосъществяване на сесията по причини независещи от мен, авансовото плащане не се възстановява

Снима се в студио, в топла и приятна обстановка с всички необходими удобства. Има възможност фотосесия за бременни да се снима на открито на предварително избрана локация – например красив плаж /по изгрев или залез/ особено в топлия сезон на годината. Разполагаме с подходящ реквизит, меки и еластични материи на роклите /тюркоаз и бяла/, падащи воали, постелки за сядане, възглавнички. Хубаво е да си осигурите и поне един сет от ваша страна, с който желаете да се снимате. Подходящи са и аксесоари като обувчици, или бебешко костюмче, което вие бъдещите родители ще държите по време на снимките. Фотосесия за бременни е подходяща и за двойки 🙂
Най-подходящ месец от бременността е 8-ми, и по изключение началото на 9-ти 🙂

Като фотограф, за мен е истинско предизвикателство и удоволствие да уловя тези моменти в една красива фотосесия за бременни дами

Обадете се предварително за да запазите вашата дата за семейна сесия „В очакване“ 🙂

Сватбен фотограф Варна
лв 200
ЦЕНА ЗА ФОТОСЕСИЯ ЗА БРЕМЕННИ
 • 30 бр кадри след базова обработка на гравирана флаш памет с имена и дата от бамбук
 • Линк за споделяне
 • Висококачествени снимки с висока резолюция, перфектни за печат
 • Базова обработка на кадрите /не се извършва ретуш/
 • Шест отпечатани кадъра 20/30см
 • Шест отпечатани кадъра 13/18см

Подбрани кадри от сесия за бременни „В очакване“

Основни детайли за провеждането на фотосесии за бременни „В очакване“:

 • Снимките се правят през зимният период в студио в топла и уютна обстановка, с продължителност до 1 /един/ астрономически час. В топлият сезон сесиите се провеждат и на открито

Цена за сесия – 200.00лв; плаща се на място след снимките в брой или на пос терминал с дебитна или кредитна карта, или предварително по банков път.

За запазване на час се заплащат 20%  авансово от цената по банков път. При неявяване и неосъществяване на сесията по причини независещи от мен, авансовото плащане не се възстановява

Банка ДСК  Банков код: STSABGSF   IBAN: BG22STSA93001506067866, ф-ма Фокус 49 ЕООД, Балин Балев

 • Възможност да си запазите спомените още по-трайни във времето с луксозна фотокнига с твърда корица. Съдържа 14 стр. върху които да отпечатаме снимките от семейната коледна сесия, размер 20/20см, на цена 90.00лв
  Видео за фотокнигата за бременни можете да погледнете тук:

 

 

Можете да разчитате на:

 • Индивидуално отношение към вас и вашата половинка
 • Гладка комуникация – отговаряме бързо и спазваме срокове за заснемането на сесия за бременни
 • Опит и креативност – помагаме с интересни и креативни идеи
 • Срок за получаване – до 7 календарни дни след сесията; експресна изработка до 2 раб.дни се доплащат 20% от цената

Фотосесия за бременни

Защо да изберете нас?

Ако търсите фотограф за фотосесия за бременни, то вие сте на правилното място.

Последните дни в очакване на появата на новият член на семейството са магични за всички. Тези емоции на интимност, да най-искрените чувства на двамата бъдещи родители един към друг, заслужават да бъдат запазени в оригинални професионални снимки, които ще останат като спомени завинаги.

Провежданите фотосесии за бременни включват снимки на двамата бъдещи родители, както и самостоятелни на бъдещата майка

 Аз и моят екип се отнасяме към вашите нужди сериозно, професионално и имаме индивидуално отношение към всички фотосесии за бременни. Работим с професионална висококачествена техника, която произвежда снимки с висока резолюция.

Коя е вашата дата?

Дати за провеждане на фотосесии за бременни сезон 2024 от 13 януари
Студиото се намира в гр. Варна, пазар Чаталджа /зад Цветята/, ул. Цани Гинчев 19, ателие 1

Обадете се предварително за да запазите вашата дата за фотосесии за бременни

Или ни изпратете запитване по е-мейл

Запознайте се с всички детайли и условия относно провеждането на фотосесии за бременни в текста под снимката:

Сватбен фотограф Варна

ВАЖНО:

1. За да се радвате на красивото си излъчване в кадрите по време на  фотосесии за бременни, погрижете се да сте подготвени с добро настроение и базов грим, ако сметнете за необходимо. Нашият екип не прави козметична обработка на кадрите (напр. заличаване на кожни проблеми, бръчки, сенки и др.)

2. Всички фотосесии имат продължителност до 1/един/ астрономически час, или 60 минути. В случай, че искате по-продължителна сесия, можете да си закупите двойна сесия, 120 минути.

3. Заснемането на сесията е екипна работа и изисква от вас да се явите точно в уговорения час за да се направи нужната подготовка. В случай на закъснение с повече от 15 мин, вкл. неявяване, сесията автоматично отпада, като сумата не се възстановява ако сте заплатили предварително по банков път.

4. При наложителни причини за непровеждане на сесията, трябва да уведомите нашия екип до 24 часа преди уговорения ден и час. В този случай, можете да запишете нов час или да си запазите сесия за следваща кампания, като за това не дължите нова такса.

По време на сесията

5. Всички ракурси, ъгли на снимане и осветлението, се определят от фотографа.

6. Индивидуални желания за кадрите, ъгъл на заснемане и други предпочитания на клиента са възможни с предварителна заявка, като имайте предвид, че в този случай е възможна промяна на цената.

7. Фотограф Балин Балев и екип сме специализирани в улавянето на индивидуалната красота и светлина на всеки наш клиент. Нашият екип не поема ангажимент да копира чужди кадри, тъй като по този начин се губи непринудеността и естественият стил на Вашите собствени снимки.

8. Нашия специализиран екип е готов да направи уникални кадри за вас, но за целта имаме нужда и от вашето разбиране и готовност да следвате указанията на фотографа през цялото време на сесията за да се получат вашите непринудени и красиви кадри, такива каквито ги искате.

9. Преди началото на сесията, се уверете, че няма да бъдете обезпокоявани и че сте отделили до 60 минути единствено и само за Вас и участниците в сесията. Не се допуска прекъсване по време на снимане, просрочване на времето, както и снимане с мобилен телефон, агресивно и грубо отношение, намеса в работата на фотографа.

10. В случай на някое от изброените обстоятелства в т.7 и  т.9, сесията автоматично ще бъде прекратена и заснетият материал ще бъде заличен без да е нужно допълнително обяснение от страна на фотографския екип, като сумата за сесията не се възстановява.

Участници в сесията

11. Сесията е предвидена за бъдещи родители, съпруг и съпруга, двойки

12. Не забравяйте, че студийната фотография е предпочитана заради визията, излъчването и емоциите в самите снимки. Съдействаме с реквизитни рокли в различни цветове, като е хубаво да вземете с вас поне още един сет облекло, с което желаете да се снимате. Много често се снима т.нар „будоарен стил“. Тоест, с подходящо и прецизно осветление са подчертани извивките на бъдещата майка, без да набляга на прекалената голота. В случая голотата е добре прикрита и естетически поднесена.

13. Нашите сесии за бременни не са ориентирани за кориците на списания, вестници или дигитални издания, затова не изискваме от вас специална подготовка или конкретни умения пред камерата. Въпреки това, голяма част от кадрите са един красив спомен за Вас, който можете да използвате по ваше предпочитание.

14. Студиото е специално подготвено и се поддържа чисто и безупречно за всеки кадър. Именно поради това, в студиото и върху фоновете/постелките и използваният реквизит се влиза по чорапчета или домашни чехли, които осигуряваме.

Кадрите

15. Ще получите вашите снимки в jpeg формат /резолюция 21mp, 300dpi/. Екипът ни не предоставя необработен материал и не го съхранява.

16. На всички кадри се прилага базова обработка, която включва следните параметри – яркост, корекция на цветове, бял баланс, острота, шумоподтискане.

17. Екипът ни не извършва ретуш, отсраняване на лицеви и кожни дефекти и др.

18. Когато разглеждате вашите кадри, уверете се, че са на актуална дигитална техника. Качеството на снимките не е същото ако ги гледате на некалибрирани или старо поколение монитори, неподходящ софтуер или телевизор.

  Total: