7 добри идеи при позирането за сватба

сватбен фотограф варна

Професионалното заснемане на сватба винаги преминава през определени пози, моменти и емоционални мигове уловени в точния момент. Позирането за сватба понякога може да ни притесни предварително с въпроси като “дали ще излезем добре”, “как да се снимаме, “какво да правим с ръцете си”, “накъде да гледам” и др. Ето защо в настоящия материал сме подбрали 7 добри идеи при позирането за сватба. Най-добрият ни съвет – бъдете максимално естествени и себе си и всичко ще се получи перфектно.

1. Целувка във въздуха

целувка-булка-младоженец

Една от най-старите традиции е младоженеца да понесе булката на ръце. Това е символ, че в съвместния живот тя ще бъде обичана и обгрижвана, а и “на ръце ще я носят”.  Романтична и същевременно показваща много нежност, тази снимка е една отлична идея за сватбената фотосесия.

2. Няма връщане назад

Сватбена фотография - статия 7 добри идеи при позирането за сватба, идея 2

Един кадър направен в огледало за обратно виждане всъщност има интересен смисъл. Улавя емоцията на деня и едновременно с това разкрива факта, че никой не иска да поглежда назад. В най-специалния ден, когато от двойка се превръщате в семейство гледате в една посока и тя е само напред към вашето общо бъдеще.

3. Ще ме последваш ли?

Булка, младоеженец

Очарователен кадър, който показва готовността на младоженеца да последва своята избраница и накрай света. Определено носи усещане за неразделност и свързаност на двамата влюбени. Когато тази снимка е направена с необходимия професионализъм, тя се превръща в един от най-специалните кадри от вашата сватба.

4. На стъпалата

сватбена фотография - идеи -при позиране

Един от най-разпространените и любими кадри на младоженците е снимката на стъпалата. Тя носи в себе си символиката, че заедно сте се изкачили по стълбичката на любовта до тук. От този вълшебен ден нататък, заедно ще изкачите и останалите стъпала. Този кадър е съвкупност от красиви емоции.

5. Новото начало

Сватбена фотография

 

Когато тя разтвори завесите и светлината нахлуе в дома и в сърцето й своеобразно поставя новото начало. Емоцията в този миг е наистина голяма, защото тя е още в очакване на своя любим, да дойде и да я вземе от дома й. Снимката, която се получава е достойна да заема централно място в цялата фотосесия.

6. Танц за двама

Сватбена фотография

Първият сватбен танц е несъмнено един от най-специалните моменти в цялата сватба. Когато тя и той се слеят в ритъма на танца и се погледнат в очи. Зашеметяващ миг и задължителен кадър от всяко сватбено тържество. Според нас тук е важно да се отдадете на момента, а Вашият любим фотограф ще се погрижи за останалото.

7. В центъра на вниманието

Сватбена фотография - добри идеи при позирането

В най-специалният ден булката винаги е център на внимание и се превръща в звездата на събитието. Този кадър е едновременно оригинален и модерен и запаметява страхотната визия на булката от еднакви, но и различни гледни точки на най-близките хора.