Търсите фотограф за кръщенета?

Професионален фотограф за кръщенета

 

 

 

ВАЖНО: Екипът на фотограф Балин Балев извършва качествена фотографска услуга и не предлага видеозаснемане. Ако желаете ще ви предоставим контакти на видеооператори и студия, които се занимават с видеозаснемане.

ВАЖНО: Възможно е показаните цени да претърпят промяна според отдалечеността на дадена локация, и да бъдат начислени пътни разходи

 

 

 

Повече за цялостната организация за кръщене и заснемане на кръщене можете да прочетете тук

Кръщенето на детето е един вълшебен момент, в който приветствате вашето дете в църквата, обществото и го показвате на света. Тези ценни мигове трябва да бъдат запечатани.

Затова ви е нужен фотограф за кръщенета, който има опит в заснемане на кръщенета, висококачествена техника и ще успее да запази тези ценни спомени, към които ще се обръщате цял живот. Спецификата при заснемане на такова семейно събитие е, че се снимат много спонтанни моменти и неподправени емоции.

Църковният ритуал не е дълъг, но изобилства от моменти, които опитният фотограф трябва да заснеме от подходящ ъгъл и ракурс без да се натрапва, и да не пречи на извършването на самият ритуал. Такива моменти са помазването, полагането на печата, изкъпването, подстригването на косичката и др.

Снима се на естественото осветление в църквата, което е достатъчно богато на светлосенки. Не се използват светкавици по време на църковният ритуал. От една страна се получават снимки с недобро качество, и от друга това пречи на провеждането на ритуала, а момента е тържествен

Фотосесията на кръщенето включва снимане в църквата, снимки с родители кръстници и гости и заснемане на до един час в ресторанта.

Какво включва услугата за фотография на кръщенета?

fotoaparat fotoaparatОсновни детайли от заснемане на кръщенета:


Фотографът заснема:

 • Ритуалът в църквата
 • Всички важни моменти от кръщенето
 • Снимки с гости и близки
 • До 1 час в ресторанта

Получавате:

 • Репортажно и художествено заснемане на кръщенето
 • Висококачествени снимки с висока резолюция, перфектни за печат
 • Професионално обработени кадри
 • Гравирана usb памет от бамбук, 3 бр отпечатани снимки в размер 13/18см, и 3 бр отпечатани снимки в размер 20/30см, плюс възможност да поръчате луксозна фотокнига 20/20см с гравирана дървена корица в кутия с метален обков

Можете да разчитате на:

 • Индивидуално отношение към вас и вашето семейство
 • Гладка комуникация – отговаряме бързо и спазваме срокове
 • Опит и креативност – помагаме с интересни и креативни идеи
 • Добри цени – не е нужно да плащате цяло състояние; цената за заснемане на кръщене с църковен ритуал и до един час в ресторанта е 350.00лв, с включена луксозна фотокнига е 500.00лв /според отдалечеността е възможно да бъдат начислени пътни разходи/

Защо да изберете нас?

фотограф за кръщенета, фотограф за кръщене, заснемане на кръщене варна

Ние ще запазим най-ценните моменти от кръщенето на вашето дете.

 Аз и моят екип се отнасяме към вашите нужди сериозно, професионално и имаме индивидуално отношение към всяка фотосесия. Работим с професионална висококачествена техника, която произвежда снимки с висока резолюция.

Повече за цялостната организация за кръщене и заснемане на кръщене можете да прочетете тук

Коя е вашата дата?

Обадете ни се и попитайте дали сме свободни да заснемем кръщенето на детето ви. Ще ви дадем повече информация относно цени, работата ни и ще отговорим на всички ваши въпроси.

089 971 3350

Търсите Балин Балев, фотограф за кръщенета