Най-новият продукт – метален принт

Сватбен фотограф Балин Балев, гр. Варна

Метален принт

Здравейте 🙂

В тази статия ще разкажа малко повече за най-новият продукт от пакетите, които предлага сватбен фотограф Балин Балев, който ще намерите само и единствено при нас

Винаги съм се възхищавал на ренесансовите произведения на изкуството. На художници като Рембранд, Рубенс, Микеланджело, Леонардо да Винчи, Никола Пусен, ван Ейк и много други…
Затова започнах и да подарявам по една картина на нашите двойки младоженци. Снимка отпечатана на канава, с вътрешна рамка, готова веднага за закачане на стена и подходяща за всеки интериор. Исках обаче и нещо ново, иновативно и модерно. Нещо което е уникално и не се предлага никъде в нито едно студио в България.

След усилено търсене попаднах на т.нар. „метални принтове“. Снимка, която е отпечатана директно върху метална повърхност и е закрепена върху красива дървена /МДФ/ плоскост, също готова за закачане на стената и е подходяща за всеки дом. Оказа се, че това е много модерен продукт, с висока художествена стойност. Всяка снимка отпечатана по този начин,  с неповторимият си релефен отпечатък, придава една уникалност на изображението, която не може да бъде повторена или копирана на нито една фотографска хартия по света и от нито един принтер.

В снимките в галерията долу, можете да добиете малко по-детайлна представа за тези принтове. Ясно се вижда, че не е просто залепена отпечатана снимка върху метал /т.нар. каширане/, а си е отпечатана директно върху повърхността. Вижда се и леката релефност под определен ъгъл.

Продуктът се изработва в чужбина, не се предлага от нито едно фотографско студио в нашата страна, и няма аналог никъде в България.
От тази година всички двойки младоженци, които изберат един от пакетите за заснемане на сватбено събитие, ще получат като подарък и един такъв метален принт.
Разбира се, могат да бъдат поръчани допълнителни бройки метални принтове с различни снимки по избор.

Цена за 1 бр метален принт в размер 30/42см – 250.00лв

Окачени на видни и добре осветени места във вашите домове, ще променят интериора до неузнаваемост и ще му придадат галерийна визия. А и какво по-хубаво от това всеки ден да се връщате към спомена за най-хубавият ви ден 🙂