Сватбен фотограф Варна мнения

Балин Балев дъжи фотоапарат

Освен във Варна, сватбения фотограф Балин Балев работи в София, Пловдив, Буграс, както и цяла България.

 

Image

Балин Балев е професионален фотограф специализиран във фото заснемането на сватбени тържества. Интересното за него е, че започва да се занимава с фотография от дете, което несъмнено показва, неговата страст към занаята. Тя в наши дни се е разпалила още повече и той често казва, че не може и ден без да снима. 

Когато приемаш работата си като прозвище и тя не е място, на което ходиш неохотно да се трудиш от 9ч до 5ч, то тогава любовта към професията личи във всеки един детайл и във всеки кадър.


Image

Към днешна дата Балин Балев има над 7 годишен професионален опит във фото и видеозаснемането на различни прекрасни поводи, които човек може да преживее. Зад гърба му стоят над 200 заснети сватби, а неговите клиенти са наистина доволни от услугите му.

Най-важното нещо в работата му е крайният резултат. Той разбира, че всеки път поемайки ангажимент, поема и отговорността да улови най-ценните мигове от специалните моменти на клиентите си. Ето защо отношението му към всяка задача, към всяка сватба е отговорно и професионално. Без значение какво би му коствало, снимките които създава са от най-високо качество.


Image

Кое е най-важното за добър резултат?

За да получи перфектен краен резултат фотографът комбинира два вида техника на заснемане - художествена фотография и фоторепортаж.

Художествената фотография се различава като стил от останалите с това, че снимките приличат на произведение на изкуството. Крайната цел не е да се отрази действителността каквато е, а да се изрази дадена емоция чрез композицията и добавянето на художествени елементи пречупени през призмата на фотографа. 

Фоторепортажът е техника при която фотографът улавя непринудени мигове и отразява действителността на случващото се, без да кара участниците в събитието да застават пред обектива му и да позират. Това са снимки, които улавят движението, емоцията и реалността.

Смесването на двата стила, които се различават, но и допълват изисква изкусното владеене на обектива и е истинско майсторство. Резултатите от това са супер качествените снимки.


Image

Удовлетворението от работата на фотографа се мери в усмивките на клиентите му. По време на снимки той никога не си позволява да използва думи и фрази като “не е възможно”, “не мога” и други подобни. Когато го наемете, той е изцяло на разположение да осъществи и най-щурите идеи за снимки, които можете да имате. 

В какво всъщност се състои пакета от услуги на Балин Балев?

  • - Заснемането на сватбените тържества се случва в рамките на 10 часа, след това се начислява овъртайм. 
  • - В екипа участват един или двама фотографи, които улавят миговете от подготовката до последния ритуал в ресторанта. 
  • - Снима се от две гледни точки, като се включват всички важни моменти и непринудени кадри през целия ден.
  • - Може да се включи следсватбена фотосесия с подбрана интересна тематика.
  • - Клиента получава целия материал, като всички снимки претърпяват базова обработка.
  •  - Може да се включи въздушна фотография с дрон.
  •  

Image

Какво казват клиентите за услугите ни?

Прочетете мнения за сватбен фотограф Балин Балев.

Здравей, Балин!

Едва вчера имахме време да изгледаме материала и искаме да ти кажем че сме много доволни. Точно това искахме.

Много ти благодарим за всичко- за професионалното отношение и за човещината, която прояви. Дано никога не Загубиш тръпката в това, което правиш, защото тя си личи и във фотографиите ти!

Поздрави от нас и огромно благодаря!"

Сем. Шивикови

“Снимките са невероятно красиви!

Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!"

Деси


Image

“Истински оценявам професионализма и отношението на екипа! Уловихте нашата любов, емоциите ни и наблегнахте на детайлите, които запечатахте. Всяка двойка ще се радва да има такива страхотни професионалисти на най-специалния ден! Качеството на снимките и видеото е страхотно. Ще ни останат като топли спомени завинаги. Препоръчвам Балин Балев за сватбен фотограф!"

Александра

"Здравейте, получихме пратката,всичко е страхотно! Благодарим ви за професионализма, точността и доброто отношение. Надяваме се ,да имаме много поводи в който да работим заедно! Прекарахме и запечатахме страхотни моменти. Пожелаваме ви много професионални успехи и за напред! "

Диляна


Image

"Прекрасно е всичко, което си ни изпратил! Не очаквах толкова прекрасни изненади! Още веднъж много ти благодаря за всичко! Много, много благодаря 😊 ще те препоръчваме на всички познати, които се заженят 🙂"

Стела


Искате ли и вашата любов да бъде заснета по един впечатляващо красив начин от професионалния сватбен фотограф Б. Балев? Вижте дали Балин Балев е свободен на вашата дата тук.