Услуги

Сватбена фотография

Сватбена фотография

Ние ще заснемем твоя най-важен ден, подхождаме индивидуално към желанията ти и помагаме с идеи за цялата ти сватбена организация.

Юбилеи

Юбилеи

Юбилея е едно голямо и важно събитие за всеки човек. Вместо да се притеснявате кой ще снима и дали ще хване всички, наслаждавайте се на повода!

Семейни Фотосесии

Семейни фотосесии

Ако търсите фотограф за коледна или великденска фотосесия, то вие сте на правилното място. Семейните сесии включват снимки на децата + родителите в студио с ръчно направени декори.

Сватбена фотография

Луксозни Фото-книги

Всички правят снимки, ние продаваме вечни спомени! Спомени които да докоснеш!

Рождени дни

Рождени дни

Всеки рожден ден на едно дете е голямо и важно събитие. Игрите на децата и усмивките на възрастните около тях заслужават да бъдат запазени в красиви професионални снимки, които ще останат като спомени завинаги.

Кръщенета

Кръщенета

Кръщенето на детето е един вълшебен момент, в който приветствате вашето дете в църквата, обществото и го показвате на света. Тези ценни мигове трябва да бъдат запечатани от професионалист.

Абитуриентски и абсолвентски балове

Балове

Завършването на училище или университет е една много важна стъпка в живота на човек. Снимките от тези събития остават за цял живот и е важно да наемете добър фотограф, който ще успее да запази спомените ви.