Събития

За нас е радост да споделим с вас вашите най- ценни моменти и да ги превърнем във вашата най-съкровена история. Екипът на сватбен и събитиен фотограф Балин Балев е на ваше разположение и за вашите специални поводи.

Сватбена фотография

Сватбена фотография

Ние ще заснемем твоя най-важен ден, подхождаме индивидуално към желанията ти и помагаме с идеи за цялата ти сватбена организация.

Юбилеи

Юбилеи

Празнувате юбилей и искате да се наслаждавате на празника с любимите хора? Оставете заснемането на празничната атмосфера и участниците в нея на фотограф Балин Балев и екип.

Семейни Фотосесии

Семейни фотосесии

Искате да запечатате вашето семейно щастие в приказна обстановка? Фотограф Балин Балев и екип ще се радваме да го уловим като специално подбираме декора в коледна или великденска обстановка.

Сватбена фотография

Луксозни Фото-книги

Всички правят снимки, ние създаваме вечни спомени! Спомени които да докоснеш! Спомени устойчиви на времето!

Рождени дни

Рождени дни

Детското щастие на рожденния им ден и усмивките на възрастните около им, заслужават да бъдат запазени в красиви и качествени снимки, които ще останат завинаги в семейния албум. Фотограф Балин Балев и екип ще се радваме да го заснемем като сме специално подготвени за да сме незабележима, но изключително важна част от празника така, че да можете да го преживявате отново.

Кръщенета

Кръщенета

Кръщенето на детето е един истински вълшебен момент, в който приветствате вашето дете в църквата, обществото и го показвате на света. Фотограф Балин Балев и екип ще се радваме да го заснемем като сме специално подготвени за да сме незабележима, но важна част от празника за да направим така, че да го изживявате отново в семейния албум.

Абитуриентски и абсолвентски балове

Балове

Лудостта, която ви обзема когато завършвате училище или гордостта, която изпитвате когато приемате дипломата за висше образование, са част от етапите в живота ви, които заслужават да останат във вашето съзнание. Фотограф Балин Балев и екип ще се радваме да ги заснемем като сме специално подготвени за да сме незабележима, но неизменна част от празника, така, че да го изживявате отново със същата еуфория както в самия ден.