Фотокниги

Луксозни сватбени фотокниги – спомени, които да докоснеш!

Всички правят снимки, ние създаваме вечни спомени!

 

Това е един от най-добрите начини трайно да запазите своите спомени, които ще можете да докоснете с ръка дори и на златната си сватба. Сватбени Фотокниги се създават чрез прецизна ръчна изработка от материали с най-високо качество, които са неизбеляващи на слънце, не се огъват и са нечупливи. Така се гарантира тяхната трайност и издръжливост във времето, защото знаем, че тези спомени се пазят вечно. 

Сватбеният ден винаги преминава с изключително много радостни емоции, които следва да бъдат отпечатани в сватбени фотокниги. След него обикновено остават само няколко неща, които да очаквате с нетърпение –  снимките от сватбата са едно от тях. В наши дни всичко е най-вече дигитално, но фотографиите отпечатани на хартия, винаги са малко по-специални.

 

Фотокниги, професионален фотограф Балин Балев

Определено това е продукт устойчив на времето, вечен спомен за вашите сватбени моменти. Разликата със сватбения албум е осезаема. Сватбени фотокниги са с с много по-качествена и трайна изработка. Сватбеният албум съдържа отпечатани снимки, поставени /залепени/, най-често в кожена или PVC подвързия. Снимките в сватбената книга обаче са отпечатани директно върху страниците. Предварително се прави селекция на 40-60бр снимки, които се подреждат чрез модерен дизайн на колаж, приятен и удобен за гледане. Това придава луксозен вид на вашия продукт, който с гордост ще показвате и след няколко поколения като спомен.

Сватбени фотокниги се създават чрез прецизна ръчна изработка от материали с най-високо качество, които са неизбеляващи на слънце, не се огъват и са нечупливи. Така се гарантира тяхната трайност и издръжливост във времето, защото знаем, че тези спомени се пазят вечно. Студиото дава гаранция на поръчаните фото-книги мин. 50 години, при правилна експлоатация и предпазване.

Съществуват доста имитации на луксозните фотокниги с некачествена изработка, с лош и недобре направен дизайн, изглеждащ безвкусно, които са с ниска цена, която разбира се е привлекателна за младоженците. След кратко време кориците на тези фотокниги се огъват, или страниците им започват да се откъсват една по една, избледняват цветове и споменът за сватбения ден вече е с една недобра емоция от този некачествен продукт.

В този сайт, можете да разгледате едни от най-добрите изработки на фотокниги, които се изработват ръчно и се предлагат в Европа. Разглеждайки галерията и продуктите, сами ще направите разликата с евтините и некачествени имитации на фотокниги.

За щастие на нашите клиенти, аз предлагам само висококачествени фотокниги от най-висок клас, защото споменът ви заслужава да е устойчив на времето ? Препоръчвам фотокнигите, които ще получите от мен, да се разглеждат и прелистват използвайки плат, или ръкавици, и да не докосвате директно с пръсти страниците или кориците. Така ще увеличите трайността още повече.

 

Фотокниги, професионален фотограф Балин Балев

Една от най-често изработваните фотокниги е фотокнига с гравирана дървена корица, поставена в дървена гравирана кутия с метален обков. Това е едно страхотно изпълнения, което е във винтидж стил, и запазва по неповторим начин вашите сватбени спомени.

Препоръчителните размери за фотокниги с дървени корици са 20/20см и 30/30см.

Фината изработка, подредбата и професионалното отпечатване на фотокнигата протичат в рамките на максимум 15 работни дни. За цената на услугата, моля направете запитване на телефон: +359 899 713350 или на имейл info@bbalev.com/dev

 

При поръчка на сет от 3 бр луксозни фотокниги ще получите напълно безплатно красива луксозна канава за стена 54/72см, подходяща за всеки интериор
Също така при ангажиране на екип от двама фотографи за вашето сватбено събитие /пакет Пълно щастие/, освен качествено заснемане ще получите и 3 бр. фотокниги от най-високо качество на стойност 600.00лв, като подарък за вас 🙂

„Една книга за нас, една за родителите, една за кумовете…и една пак за нас 1f642 Събития 1f642

 • Размери – 20/20, 30/30см
 • Страници – 20-32 бр /броят на страниците и разгъвите е препоръчителен, можете сами да изберете броя разгъви на една фотокнига/
 • Снимки – до 60 бр. /при препоръчителен максимален брой разгъви и страници/
 • Материали – най-високо качество
 • Корица –  дървена гравирана корица, като книгата е дървена гравирана кутия – най-луксозният продукт
 • Време за изработка – в рамките на 15 работни дни
 • Цена:
  – 12 разгъва, размер 20/20см за цена от 180.00лв
  – 14 разгъва, размер 30/30см за цена от 280.00лв
  * броят на разгъвите е ориентировъчен
 •  Цените за фотокнигите са с включен дизайн и печат. Доставката се поема от клиента, по тарифите на куриерските компании в страната