Сватбена фотокнига

Спомени, които да докоснеш

Сватбеният ден винаги преминава с изключително много радостни емоции. След него обикновено остават само няколко неща, които да очаквате с нетърпение –  снимките от сватбата са едно от тях. В наши дни всичко е най-вече дигитално, но фотографиите отпечатани на хартия, винаги са малко по-специални.

Ето защо студиото на Балин Балев предлага луксозни сватбени фотокниги.

Това е един от най-добрите начини трайно да запазите своите спомени, които ще можете да докоснете с ръка дори и на златната си сватба. Фотокнигите се създават чрез прецизна ръчна изработка от материали с най-високо качество, които са неизбеляващи на слънце, не се огъват и са нечупливи. Така се гарантира тяхната трайност и издръжливост във времето, защото знаем, че тези спомени се пазят вечно.

Какво точно представлява фотокнигата?

Съдържа до 60 избрани от Вас снимки, които фотографът ще подреди грижливо в красива последователност. Ако желаете има възможността изцяло той да подбере фотографиите, без Вие да полагате грижи за това. Всяка една от страниците е с индивидуален дизайн и е подплатена с картон, а снимките се отпечатват на възможно най-висококачествената фотографска хартия. Получават се, така наречените, 10 на брой разгъва на страниците. Размера на книгата е 30 на 30 см.

За разлика от изкарването на снимки за фотоалбум, фотокнигата разказва Вашата красива история по забележителен начин, който си заслужава. Вашите снимки ще бъдат професионално подредени в рамките на 20 до 22 различни страници.

Още един елемент, който можете да изберете е каква да бъде кожата на корицата. В студиото на Вашия фотограф има многообразие от мостри, от които ще можете да изберете най-подходящата според вкуса и предпочитанията Ви.

Фината изработка, подредбата и професионалното отпечатване на фотокнигата протичат в рамките на около 1 месец. За цената на услугата, моля направете запитване на телефон: 089 971 3350 или на имейл info@bbalev.com.

Обобщение:

  • Размери – 30х30 см.
  • Страници – 20-22 бр.
  • Снимки – 60 бр.
  • Материали – най-високо качество
  • Корица – кожена с възможност за избор на кожата
  • Време за изработка – в рамките на 1 месец
  • Цена – направете запитване

Запечатайте безценните мигове от вашата сватба на луксозна хартия.

Фотокнигата е един наистина отличен избор за трайно съхранение на сватбените ви спомени.