fbpx

Търсите сватбен фотограф в София?

Сватбен фотограф Балин Балев и екип работим и на територията на гр. София. Столицата и околностите предлагат емблематични места за провеждане на вашата сватба, а екипът ни ще ви придружи и заснеме за вас несравними нюанси. Разгледайте нашата специална селекция сватбена фотография в гр. София в нашата Галерия. Нашите пакети сватбен фотограф гр. София за 2020/2021 година са готови. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. За да се запознаете с ценовите пакети за сезон 2020/2021, разгледайте тук.

7 год.

Опит като сватбен фотограф

> 40.000

Заснети кадъра

> 200

Участия в сватбени събития

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

Нека отговоря на Вашите въпроси

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

Защо да изберете нас?

Изберете правилния сватбен фотограф в София.

Индивидуално отношение

Всяка двойка младоженци имат различни предпочитания и желания. Аз приемам вашите желания с уважение и се старая да подхождам с индивидуално отношение към вас и сватбения ви ден.

Добра комуникация

Гладката комуникация е ключът към успеха. Можете да разчитате на мен да се отзова и да подходя сериозно с добро отношение, точност и спазване на сроковете.

Супер качество

Техниката е много важна за създаването на качествени снимки. Аз държа на високото качество и искам най-доброто за вас. Затова не пестя от професионална техника и усилия, екип и качество.

Добри цени

На вашия важен няма се налага да се съобразявате и да правите компромиси. Аз ще взема предивд вашите желания – мога да направя оферта според вашия бюджет, идеи и възможности.

Непринудени кадри

С помощта на креативни похвати и художвествена фотография, аз улавям емоцията на сватбеното държество и приказната атмосфера, без нагласени и позьорски кадри.

Опит и креативност

Покрай дългогодишния си опит като сватбен фотограф, аз мога да ви дам креативни и интересни идеи за снимките и за цялата сватбена организация.

За мен и екипа ми

Здравейте, казвам се Балин Балев и съм сватбен фотограф.

Аз отговарям да заснема и уловя едни от най-хубавите моменти в живота на клиентите си и не правя компромиси. Перфекционист съм в това, което правя. Думи като “няма”, “не става” или “не мога” не съществуват в моя речник. Винаги се стремя към максимално най-добрия резултат, който да се хареса на клиента.

Сватбен фотограф - Балин Балев

Артистична обработка на снимки

Предлагаме специална артистична обработка на подбрани кадри, за да станат вашите моменти още по-вълшебни. Разгледайте цялата галерия тук.

Подбрани кадри от сватби в София

сватбен фотограф софия
сватбен фотограф софия, фотография софия, софия фотограф
сватбен фотограф софия
сватбен фотограф софия
сватбен фотограф софия

Разгледайте галерия със сватби тук.

Мнения и препоръки

Мануела

Днес получихме материалите, много ни хареса всичко! Имахме високи очаквания за теб, но ти ги надмина два пъти! Благодаря!

Поли & Мартин

Много са хубави нещата! Много съм впечатлена! Останах без думи! Много, много благодарим, радваме се, че беше част от нашия празник

Ралица

Здрастии  🙂  Гледахме снимките- уникални са  Страшно много благодарим   От трейлъра сме впечатлени   Гледахме го 10 пъти 😁

Ангелина Тодорова-Папангелу

Благодарим за професионализма и за прекрасното отношение , 💞💞💞💞. За децата ни спомените са едно от най – важните неща в живота , за това дълго търсиха из между много професионалисти във вашата област, спряха се на най -добрите!!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!

Таня

Благодаряяяя много! Страхотни снимки 😍 И ти си страхотен! Желая ти здраве, успехи и винаги така усмихнат да си! Радвам се,че избрахме теб

Десислава

Всичко се случи като един сън! Емоциите, вълненията, сълзите, смеховете, всичко това беше запечатано от таланта на Балин Балев. Нямахме много време да обсъждаме предварително с него нашите желания и оставихме всичко в неговите ръце. Резултатите и отзивите бяха невероятни! Благодарим ти, че успя да запечаташ всеки ценен миг от този сън! С най-искрени благодарности! 💙

Йорданка

Много, много БЛАГОДАРИМ !Всичко е прекрасно и разкошно радвам се, че работихме с вас. Огромни адмирации и благодарности към професионализма ви! Неверотни сте ❤️

Отзив от Златина за сватбен фотограф Балин Балев

Златина

Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

Отзив от Деси за сватбен фотограф Балин Балев

Деси

Снимките са невероятно красиви!
Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

Отзив от Алекс за сватбен фотограф Балин Балев

Александра

Истински оценявам професионализма и отношението на екипа! Уловихте нашата любов, емоциите ни и наблегнахте на детайлите, които запечатахте. Всяка двойка ще се радва да има такива страхотни професионалисти на най-специалния ден! Качеството на снимките и видеото е страхотно. Ще ни останат като топли спомени завинаги. Препоръчвам Балин Балев за сватбен фотограф!

Какво е важно за младите булки, когато избират сватбен фотограф за сватбата си?

Нашият екип направи проучване за най-важните качества, които търсят младите булки при избора си на фотограф. То недвусмислено показва качествата и таланта на Балин Балев. Разказва кратка история за него, която разкрива малко повече за професионализма му и за това, че фотографията е негова страст от край време. Преминава през отговорите на въпроса “кое е най-важното за добър краен резултат?“. Споменава в повече детайли какво точно се включва в пакета от услуги, които ще получите избирайки Балин Балев за свой сватбен фотограф. И последно, но не и по важност, разглежда няколко от многобройните позитивни мнения и оценки за работата му. Прочетете го тук.

Какво включва сватбеният пакет

Нашите пакети сватбен фотограф и събитиен фотограф за 2020/2021 година са готови за Вас. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. Пакетите включват най-креативните и луксозни материали, които обличат вашите спомени в една красива история. Можем да бъдем и още по-взискателни, но препоръчваме да се запознаете преди това с различните пакети за да разберете кой е най-подходящ за Вашия повод.

ПАКЕТИ СВАТБЕН ФОТОГРАФ 

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

Чести въпроси

Получавате абсолютно всички кадри от сватбения ден след базова обработка, премахвам само технически неуспешните.

Да, всички кадри които предавам на младоженците се обработват.

Има няколко варианта, предварително ги изпращам за преглед, след което правя един красив диск с обложка или ги записвам на флашка, която получавате в една луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена.

Крайният срок на изработване на материала е 60 работни дни, винаги го спазваме и не закъсняваме.

Прочетете отговорите на често задавани въпроси, които ще са ви от ползва при избор на сватбен фотограф.

Нека отговоря на Вашите въпроси

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев