fbpx

7 год.

Опит като сватбен фотограф

> 40.000

Заснети кадъра

> 200

Участия в сватбени събития

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

Нека отговоря на Вашите въпроси

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

Защо да изберете нас?

Изберете правилния сватбен фотограф в София.

Индивидуално отношение

Всяка двойка младоженци имат различни предпочитания и желания. Аз приемам вашите желания с уважение и се старая да подхождам с индивидуално отношение към вас и сватбения ви ден.

Добра комуникация

Гладката комуникация е ключът към успеха. Можете да разчитате на мен да се отзова и да подходя сериозно с добро отношение, точност и спазване на сроковете.

Супер качество

Техниката е много важна за създаването на качествени снимки. Аз държа на високото качество и искам най-доброто за вас. Затова не пестя от професионална техника и усилия, екип и качество.

Добри цени

На вашия важен няма се налага да се съобразявате и да правите компромиси. Аз ще взема предивд вашите желания – мога да направя оферта според вашия бюджет, идеи и възможности.

Непринудени кадри

С помощта на креативни похвати и художвествена фотография, аз улавям емоцията на сватбеното държество и приказната атмосфера, без нагласени и позьорски кадри.

Опит и креативност

Покрай дългогодишния си опит като сватбен фотограф, аз мога да ви дам креативни и интересни идеи за снимките и за цялата сватбена организация.

За мен и екипа ми

Здравейте, казвам се Балин Балев и съм сватбен фотограф.

Аз отговарям да заснема и уловя едни от най-хубавите моменти в живота на клиентите си и не правя компромиси. Перфекционист съм в това, което правя. Думи като “няма”, “не става” или “не мога” не съществуват в моя речник. Винаги се стремя към максимално най-добрия резултат, който да се хареса на клиента.

Сватбен фотограф - Балин Балев

Артистична обработка на снимки

Предлагаме специална артистична обработка на подбрани кадри, за да станат вашите моменти още по-вълшебни. Разгледайте цялата галерия тук.

Подбрани кадри от сватби в София

сватбен фотограф софия
сватбен фотограф софия, фотография софия, софия фотограф
сватбен фотограф софия
сватбен фотограф софия
сватбен фотограф софия

Разгледайте галерия със сватби тук.

Мнения и препоръки

Отзив от Златина за сватбен фотограф Балин Балев

Златина

Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

Отзив от Деси за сватбен фотограф Балин Балев

Деси

Снимките са невероятно красиви!
Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

Отзив от Алекс за сватбен фотограф Балин Балев

Александра

Истински оценявам професионализма и отношението на екипа! Уловихте нашата любов, емоциите ни и наблегнахте на детайлите, които запечатахте. Всяка двойка ще се радва да има такива страхотни професионалисти на най-специалния ден! Качеството на снимките и видеото е страхотно. Ще ни останат като топли спомени завинаги. Препоръчвам Балин Балев за сватбен фотограф!

Какво е важно за младите булки, когато избират сватбен фотограф за сватбата си?

Нашият екип направи проучване за най-важните качества, които търсят младите булки при избора си на фотограф. То недвусмислено показва качествата и таланта на Балин Балев. Разказва кратка история за него, която разкрива малко повече за професионализма му и за това, че фотографията е негова страст от край време. Преминава през отговорите на въпроса “кое е най-важното за добър краен резултат?“. Споменава в повече детайли какво точно се включва в пакета от услуги, които ще получите избирайки Балин Балев за свой сватбен фотограф. И последно, но не и по важност, разглежда няколко от многобройните позитивни мнения и оценки за работата му. Прочетете го тук.

Какво включва сватбения пакет

Основни детайли:


 • Репортажно и художествено заснемане на сватбения ден от подготовките до последния ритуал в ресторанта
 • Заснемане на всички задължителни моменти плюс допълнителни моменти по време на целия сватбен ден
 • Един фотограф – цена 90.00лв/ч за ангажименти до 10 часа, овъртайм 50.00лв/ч
 • С втори фотограф – цена 130.00лв/ч за ангажименти до 10 часа, овъртайм 100.00лв/ч
 • Следсватбена фотосесия – 300.00лв/3часа. В зависимост от отдалечеността се начисляват допълнително транспортни разходи Вижте тук повече информация. 
 • Индивидуална обработка на всеки кадър. Всеки един кадър от сватбата се обработва. Какво точно означава това? Индивидуалната обработка включва подобряване на остротата на кадъра, цветове, бял баланс, светлосенки, внасяне на топли тонове и се прави кадриране. В резултат на тази обработка снимките, които получавате са с изключително високо качество на максимална резолюция готови за отпечатване.
 • Kлип – слайд шоу с избрани фотографии от сватбения ден. Бонус към пакета с вори фотограф. След сватбата създаваме слайдшоу от изкусно подбрани фотографии. Професионална преценка ни помага да селектираме най-красивите кадри, които си заслужават. В крайна сметка се получава интересен клип с Вашите безценни моменти, който можете да споделите със своите близки. В миналото снимки са се правели само за да се запази момента. Днес се правят за да се сподели момента, а слайдшоуто е страхотен начин да направите именно това.
 • Въздушна фотография с помощта на професионален дрон. За любителите на снимките от въздуха. Едни от най-страхотните снимки на Вашата сватба са тези направени с професионален дрон. Той дава възможност да сте напълно естествени, защото липсва притеснението от насочения към Вас обектив. Обикновено се улавят абсолютно уникални кадри отвисоко, а крайният резултат е достоен за аплодисменти.
 • Консултация по телефон, видео или лични срещи

Екипът се състои от:


 • Двама фотографи (главен сватбен фотограф и втори фотограф, който допринася за повече заснети моменти, допълнителна гледна точка, комбинация от художествено и репортажно снимане)
 • При изнесен ритуал (доста по-красив и пищно украсен в сравнение с този в една ритуална зала) снима се от минимум две гледни точки. Възможно е и снимането от повече гледни точки с допълнителни 3, 4 фотографа.

Получавате:


 • Предварителен подбор с линк с всички кадри от сватбения ден след базова обработка
 • Гравирана дървена кутия с usb-памет отново с всички кадри
 • 30бр отпечатани фотографии на луксозна трайна хартия, размер 13/18см
 • 1 бр канава с подрамка за стена, размер 54/72см – продукт за ценители, канавата с подрамка е с голям размер на печат, и стои изключително красиво на всеки домашен интериор
 • Малка фотокнига с 10 разгъва размер 20/20см – в пакета с втори фотограф
 • 10% отстъпка за отпечатване на голяма фотокнига размер 30/30см с 60 бр фотографии за всички оферти
 • Видео-слайд с избрани фотографии от сватбения ден – за пакета с втори фотограф

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

Чести въпроси

Получавате абсолютно всички кадри от сватбения ден след базова обработка, премахвам само технически неуспешните.

Да, всички кадри които предавам на младоженците се обработват.

Има няколко варианта, предварително ги изпращам за преглед, след което правя един красив диск с обложка или ги записвам на флашка, която получавате в една луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена.

Крайният срок на изработване на материала е 60 работни дни, винаги го спазваме и не закъсняваме.

Прочетете отговорите на често задавани въпроси, които ще са ви от ползва при избор на сватбен фотограф.

Нека отговоря на Вашите въпроси

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев