fbpx

Сватбен фотограф Балин Балев и екип работим ексклузивно в района на гр. Варна. Морският град предлага невероятни места за провеждане на вашата сватба и екипът ни ще ви придружи и заснеме за вас приказни нюанси от нея. Разгледайте нашата специална селекция сватбена фотография в гр. Варна в нашата Галерия. Нашите пакети сватбен фотограф гр. Варна за 2020/2021 година са готови. Избрали сме различни гъвкави варианти, които са максимално доближаващи се до вашите предпочитания и критерии. За да се запознаете с ценовите пакети за сезон 2020/2021, разгледайте тук.

7 год.

Опит като сватбен фотограф

> 40.000

Заснети кадъра

> 200

Участия в сватбени събития

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

Нека отговоря на въпросите ви

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев

Защо да изберете нас?

Изберете правилния сватбен фотограф във Варна.

Индивидуално отношение

Понеже всяка двойка е различна, аз се отнасям с уважение към вашите желания. Може да очаквате индивидуално отношение към вас и вашата сватба.

Добра комуникация

За мен добрата комуникация е много важна по време на целия процес. Така че, очаквай от мен серизоно отношение, точност и спазване на сроковете.

Супер качество

Колкото и да е добър един фотограф, той трябва да има и качествена техника. Аз съм оборудван с професионална техника и не пестя от усилия, екип и качество. Искам най-доброто за моите клиенти.

Добри цени

Няма да се налага да правиш компромиси за твоя важен ден. Затова съм гъвкав – ще ти направя оферта, специално съобразена с твоя бюджет и възможности.

Непринудени кадри

 Улавям вашата любов и емоционалните моменти от сватбеното държество без позьорски и нагласени кадри.

Опит и креативност

Аз имам дългогодишен опит със сватби и мога да помагам с креативни идеи както за снимките, така и за цялата сватбена организация.

За мен и екипа ми

Сватбен фотограф - Балин Балев

Казвам се Балин Балев и съм сватбен фотограф.

Занимавам се с фотография още от дете и съм израстнал обичайки това изкуство. В наши дни практикувам своята мечтана професия, което ми помага винаги да постигам отлични резултати с Вашите снимки. Разбира се за мен това не е работа от 9 до 5 на която ходиш с неохота. Заснемането на Вашия сватбен ден е едно уникално преживяване и за мен е чест и привилегия да уловя специалните Ви мигове.

Най-важната част от работата ми е крайният резултат. Когато съм успял да създам кадри, които Вие и семейството Ви ще цените завинаги, няма значение колко труд и упорство са ми коствали. Подхождайки индивидуално всеки път, аз се старая първо да разбера Вашите желания и мечти, а след това използвам всичките си умения, за да ги постигна.

Чувствам се отговорен да уловя едни от най-хубавите моменти в живота на клиентите си и не правя компромиси с качеството. Старая се да бъда абсолютен перфекционист и думи като “не мога” и “не става” изобщо не присъстват в речника ми. Хармоничната комбинация от фоторепортаж и арт фотография, и усърдната работа на екипа ни помагат да превърнем вашите желания в реалност.

На мен и екипът ми можете да се доверите заради индивидуалния подход, желанието и страстта, с които работим и безценния опит, който сме натрупали. Всичко това определя страхотните крайни резултати от нашата работа, а именно Вашите страхотни сватбени снимки, които остават за цял живот.

Подбрани кадри от сватби във Варна

сватбен-фотограф-варна-878
сватбен-фотограф-варна
сватбен-фотограф-варна

Разгледайте галерия със сватби тук.

Артистична обработка на снимки

Предлагаме специална артистична обработка на подбрани кадри, за да станат вашите моменти още по-вълшебни. Разгледайте цялата галерия тук.

Мнения и препоръки

Мануела

Днес получихме материалите, много ни хареса всичко! Имахме високи очаквания за теб, но ти ги надмина два пъти! Благодаря!

Поли & Мартин

Много са хубави нещата! Много съм впечатлена! Останах без думи! Много, много благодарим, радваме се, че беше част от нашия празник

Ралица

Здрастии  🙂  Гледахме снимките- уникални са  Страшно много благодарим   От трейлъра сме впечатлени   Гледахме го 10 пъти 😁

 

 

Ангелина Тодорова-Папангелу

Благодарим за професионализма и за прекрасното отношение , 💞💞💞💞. За децата ни спомените са едно от най – важните неща в живота , за това дълго търсиха из между много професионалисти във вашата област, спряха се на най -добрите!!!!! БЛАГОДАРЯ!!!!

Таня

Благодаряяяя много! Страхотни снимки 😍 И ти си страхотен! Желая ти здраве, успехи и винаги така усмихнат да си! Радвам се,че избрахме теб

Десислава

Всичко се случи като един сън! Емоциите, вълненията, сълзите, смеховете, всичко това беше запечатано от таланта на Балин Балев. Нямахме много време да обсъждаме предварително с него нашите желания и оставихме всичко в неговите ръце. Резултатите и отзивите бяха невероятни! Благодарим ти, че успя да запечаташ всеки ценен миг от този сън! С най-искрени благодарности! 💙

Йорданка

Много, много БЛАГОДАРИМ !Всичко е прекрасно и разкошно радвам се, че работихме с вас. Огромни адмирации и благодарности към професионализма ви! Неверотни сте ❤️

Отзив от Златина за сватбен фотограф Балин Балев

Златина

Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

Отзив от Деси за сватбен фотограф Балин Балев

Деси

Снимките са невероятно красиви!
Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

Отзив от Алекс за сватбен фотограф Балин Балев

Александра

Истински оценявам професионализма и отношението на екипа! Уловихте нашата любов, емоциите ни и наблегнахте на детайлите, които запечатахте. Всяка двойка ще се радва да има такива страхотни професионалисти на най-специалния ден! Качеството на снимките и видеото е страхотно. Ще ни останат като топли спомени завинаги. Препоръчвам Балин Балев за сватбен фотограф!

Какво е важно за младите булки, когато избират сватбен фотограф за сватбата си?

Нашият екип направи проучване за най-важните качества, които търсят младите булки при избора си на фотограф. То недвусмислено показва качествата и таланта на Балин Балев. Разказва кратка история за него, която разкрива малко повече за професионализма му и за това, че фотографията е негова страст от край време. Преминава през отговорите на въпроса “кое е най-важното за добър краен резултат?“. Споменава в повече детайли какво точно се включва в пакета от услуги, които ще получите избирайки Балин Балев за свой сватбен фотограф. И последно, но не и по важност, разглежда няколко от многобройните позитивни мнения и оценки за работата му. Прочетете го тук.

Какво включва сватбеният пакет

Основни детайли:


Един фотограф – пакетна цена 100.00лв/ч:


 • до 10 часа ангажимент – всеки следващ час се заплаща по 60.00лв/ч
 • споделен линк за изтегляне на всички снимки
 • 3 бр художествено обработени снимки, тип “картина“, отпечатани в размер 20/30см на луксозна трайна хартия Катана
 • 1 бр фотокнига 15/15см с 10 разгъва – висококачествен продукт с гаранция на трайност мин. 50 години, безплатно за вас
 • 1 бр дървена гравирана кутия с 30бр отпечатани снимки размер 13/18см на луксозна трайна хартия Katana
 • 1 бр дървена usb памет
 • 1 бр картина-канава за стена, размер 54/72см-висококачествен продукт за ценители, подходящ за всеки интериор
 • Няма ограничение в бройките на кадрите

Двама фотографи, пакетна цена 130.00лв/ч:


 • до 10 часа ангажимент – всеки следващ час се заплаща по 100.00лв/ч
 • споделен линк за изтегляне на всички снимки
 • 2 бр фотокниги,  15/15см и 20/20см с 10 разгъва – висококачествен продукт с гаранция на трайност мин. 50 години, безплатно за вас
 • 1 бр дървена гравирана кутия с 30бр отпечатани снимки размер 13/18см на луксозна трайна хартия Katana
 • 1 бр дървена usb памет
 • 1 бр картина-канава за стена, размер 54/72см- висококачествен продукт за ценители, подходящ за всеки интериор
 • 3 бр художествено обработени снимки, тип “картина“, отпечатани в размер 20/30см на луксозна трайна хартия Катана
 • Няма ограничение в бройките на кадрите

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА – двама фотографи,
пакетна цена 150.00лв/ч:

ЗА ЦЕНИТЕЛИТЕ НА НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА СВАТБЕНИТЕ СПОМЕНИ


 • до 10 часа ангажимент – всеки следващ час се заплаща по 100.00лв/ч
 • споделен линк за изтегляне на всички снимки
 • 3 бр художествено обработени снимки, тип “картина“, отпечатани в размер 20/30см на луксозна трайна хартия Катана
 • 3 фотокниги- най-висок клас на изработка на стойност 600.00лв, гаранция на трайност мин. 50 години, подарък за тези които са избрали пакета: 15/15см, 20/20см, 30/30см
 • 1 бр дървена гравирана кутия с 30бр отпечатани снимки размер 13/18см на луксозна трайна хартия Katana
 • 1 бр дървена usb памет
 • 1 бр картина-канава за стена, размер 54/72см- висококачествен продукт за ценители, подходящ за всеки интериор
 • 1 бр календар размер 60/40см – безплатно за вас
 • Няма ограничение в бройките на кадрите

Почасово – цена 90.00лв/ч:


 • вие определяте за кои ритуали и колко часа да продължи ангажимента – обикновено почасово се ползва за единични ритуали като граждански, изнесен или църковен, фотосесия в сватбения ден, кратко парти в ресторанта
 • 1 бр гравирана usb памет за всички кадри без ограничение, след базова обработка
 • споделен линк за изтегляне на всички снимки

Допълнителни услуги:


 • Следсватбена фотосесия – 300.00лв/3часа. В зависимост от отдалечеността се начисляват допълнително транспортни разходи за сесия с избрана тематика в ден по избор. Вижте тук повече информация. 
 • Индивидуална обработка на всеки кадър. Всеки един кадър от сватбата се обработва. Какво точно означава това? Индивидуалната обработка включва подобряване на остротата на кадъра, цветове, бял баланс, светлосенки, внасяне на топли тонове и се прави кадриране. В резултат на тази обработка снимките, които получавате са с изключително високо качество на максимална резолюция готови за отпечатване. *Не носим отговорност в случай, че снимките се разглеждат на неподходящ, остаряло поколение или некалибриран монитор, или телевизор.
 • Въздушна фотография с помощта на професионален дрон. За любителите на снимките от въздуха. Едни от най-страхотните снимки на Вашата сватба са тези направени с професионален дрон. Той дава възможност да сте напълно естествени, защото липсва притеснението от насочения към Вас обектив. Обикновено се улавят абсолютно уникални кадри отвисоко, а крайният резултат е достоен за аплодисменти. Ако желаете да добавите към някой от пакетите фотография с дрон, звъннете на телефон +359 899 713350.
 • Консултация по телефон, видео или лични срещи

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

Чести въпроси

Получавате абсолютно всички кадри от сватбения ден след базова обработка, премахвам само технически неуспешните.

Да, всички кадри които предавам на младоженците се обработват.

Има няколко варианта, предварително ги изпращам за преглед, след което правя един красив диск с обложка или ги записвам на флашка, която получавате в една луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена.

Крайният срок на изработване на материала е 60 работни дни, винаги го спазваме и не закъсняваме.

Прочетете отговорите на често задавани въпроси, които ще са ви от ползва при избор на сватбен фотограф.

Нека отговоря на въпросите ви

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев