fbpx

7 год.

Опит като сватбен фотограф

> 40.000

Заснети кадъра

> 200

Участия в сватбени събития

Защо да изберете нас?

Изберете правилния сватбен фотограф във Варна.

Индивидуално отношение

Понеже всяка двойка е различна, аз се отнасям с уважение към вашите желания. Може да очаквате индивидуално отношение към вас и вашата сватба.

Добра комуникация

За мен добрата комуникация е много важна по време на целия процес. Така че, очаквай от мен серизоно отношение, точност и спазване на сроковете.

Супер качество

Колкото и да е добър един фотограф, той трябва да има и качествена техника. Аз съм оборудван с професионална техника и не пестя от усилия, екип и качество. Искам най-доброто за моите клиенти.

Добри цени

Няма да се налага да правиш компромиси за твоя важен ден. Затова съм гъвкав – ще ти направя оферта, специално съобразена с твоя бюджет и възможности.

Непринудени кадри

 Улавям вашата любов и емоционалните моменти от сватбеното държество без позьорски и нагласени кадри.

Опит и креативност

Аз имам дългогодишен опит със сватби и мога да помагам с креативни идеи както за снимките, така и за цялата сватбена организация.

За мен и екипа ми

Сватбен фотограф - Балин Балев

Казвам се Балин Балев и съм сватбен фотограф.

Занимавам се с фотография още от дете и съм израстнал обичайки това изкуство. В наши дни практикувам своята мечтана професия, което ми помага винаги да постигам отлични резултати с Вашите снимки. Разбира се за мен това не е работа от 9 до 5 на която ходиш с неохота. Заснемането на Вашия сватбен ден е едно уникално преживяване и за мен е чест и привилегия да уловя специалните Ви мигове.

Най-важната част от работата ми е крайният резултат. Когато съм успял да създам кадри, които Вие и семейството Ви ще цените завинаги, няма значение колко труд и упорство са ми коствали. Подхождайки индивидуално всеки път, аз се старая първо да разбера Вашите желания и мечти, а след това използвам всичките си умения, за да ги постигна.

Чувствам се отговорен да уловя едни от най-хубавите моменти в живота на клиентите си и не правя компромиси с качеството. Старая се да бъда абсолютен перфекционист и думи като “не мога” и “не става” изобщо не присъстват в речника ми. Хармоничната комбинация от фоторепортаж и арт фотография, и усърдната работа на екипа ни помагат да превърнем вашите желания в реалност.

На мен и екипът ми можете да се доверите заради индивидуалния подход, желанието и страстта, с които работим и безценния опит, който сме натрупали. Всичко това определя страхотните крайни резултати от нашата работа, а именно Вашите страхотни сватбени снимки, които остават за цял живот.

Подбрани кадри от сватби във Варна

сватбен фотограф варна
сватбен-фотограф-варна-10
сватбен-фотограф-варна-878
сватбен-фотограф-варна
сватбен-фотограф-варна

Разгледайте галерия със сватби тук.

Мнения и препоръки

Отзив от Златина за сватбен фотограф Балин Балев

Златина

Искам да ти изкажа благодарността си към теб и целия ти екип. Страшно сме доволни от това което получихме радваме се, че се доверихмв точно на вас. Продължавайте да вършите работата си с такъв професионализъм и раздавайте усмивки на хората които  ви се доверяват за един от най-щастливите моменти в живота им. Благодарим Ви!

Отзив от Деси за сватбен фотограф Балин Балев

Деси

Снимките са невероятно красиви!
Цветове, вълнения…уникални моменти. Уловил е всеки детайл, ситуация и перспектива. Да е жив и здрав фотографа и да радва много хора, докосвайки сърцата им с този талант! Благодаря на целия екип за този подарък!

Отзив от Алекс за сватбен фотограф Балин Балев

Александра

Истински оценявам професионализма и отношението на екипа! Уловихте нашата любов, емоциите ни и наблегнахте на детайлите, които запечатахте. Всяка двойка ще се радва да има такива страхотни професионалисти на най-специалния ден! Качеството на снимките и видеото е страхотно. Ще ни останат като топли спомени завинаги. Препоръчвам Балин Балив за сватбен фотограф!

Какво е важно за младите булки, когато избират сватбен фотограф за сватбата си?

Нашият екип направи проучване за най-важните качества, които търсят младите булки при избора си на фотограф. То недвусмислено показва качествата и таланта на Балин Балев. Разказва кратка история за него, която разкрива малко повече за професионализма му и за това, че фотографията е негова страст от край време. Преминава през отговорите на въпроса “кое е най-важното за добър краен резултат?“. Споменава в повече детайли какво точно се включва в пакета от услуги, които ще получите избирайки Балин Балев за свой сватбен фотограф. И последно, но не и по важност, разглежда няколко от многобройните позитивни мнения и оценки за работата му. Прочетете го тук.

Какво включва сватбеният пакет

Основни детайли:


 • Репортажно и художествено заснемане на сватбения ден от подготовките до последния ритуал в ресторанта
 • Фотография и видео от две гледни точки, заснемане на всички задължителни моменти плюс допълнителни моменти по време на целия сватбен ден
 • До 10 часа снимане, всеки следващ час се таксува по 50 лв. за член от екипа
 • Следсватбена фотосесия или сесия с избрана тематика в ден по избор
 • Индивидуална обработка на всеки кадър
 • Kлип – слайд шоу с 40 избрани фотографии от сватбения ден
 • Въздушна фотография с помощта на професионален дрон
 • Консултация по телефон, видео или лични срещи

Екипът се състои от:


 • Двама фотографи (главен сватбен фотограф и втори фотограф, който допринася за повече заснети моменти, допълнителна гледна точка, комбинация от художествено и репортажно снимане)
 • При изнесен ритуал (доста по-красив и пищно украсен в сравнение с този в една ритуална зала) снима се от минимум две гледни точки. Възможно е и снимането от повече гледни точки с допълнителни 3, 4 фотографа.

Получавате:


 • Предварителен подбор на снимките от сватбения ден
 • 2 броя луксозни сватбени албуми с по 20 избрани художествено ретуширани кадри
 • Луксозен календар в размер 60/40см, с 6 избрани фотографии плюс корица

Снимките се предават на:


 • В зависмост от избрания пакет, снимките се предават на до 4 комплекта красиви обложки – по един комплект за младоженци, кумове, родители
 • В зависимост от избрания пакет, снимите се предават на флашка в луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена

Коя е вашата дата?

Проверете дали нашият екип е свободен на вашата дата. Датите се запълват бързо, особено уикендите.

1
2
3

Чести въпроси

Получавате абсолютно всички кадри от сватбения ден след базова обработка, премахвам само технически неуспешните.

Да, всички кадри които предавам на младоженците се обработват.

Има няколко варианта, предварително ги изпращам за преглед, след което правя един красив диск с обложка или ги записвам на флашка, която получавате в една луксозна дървена кутия с гравирани вашите имена.

Крайният срок на изработване на материала е 60 работни дни, винаги го спазваме и не закъсняваме.

Прочетете отговорите на често задавани въпроси, които ще са ви от ползва при избор на сватбен фотограф.

Нека отговоря на въпросите ви

Обадете ми се и ще ви консултирам безплатно.

089 971 3350

Търсите Балин Балев