Сватбен фотограф варна
ТЪРСИТЕ ФОТОГРАФ ЗА КОЛЕДНИ СЕСИИ?

Какво включва една коледна фотосесия?

Коя е вашата дата?

Дати за провеждане на коледни  фотосесии сезон 2024/2025 от 12 ОКТОМВРИ 2024 до 30 ДЕКЕМВРИ 2024
Студиото се намира на партерен етаж в НДК, вход А-3 /намира се непосредствено до паркинга на НДК/

 • Цена за едно семейство – 220.00лв /деца и родители, без ограничение на бройката на децата/
  плаща се на място след снимките в брой или на пос терминал с дебитна или кредитна карта, или предварително по банков път: Банка ДСК  Банков код: STSABGSF   IBAN: BG22STSA93001506067866, ф-ма Фокус 49 ЕООД, Балин Балев
  За запазване на час се заплащат 20% авансово от цената по банков път, в срок до 72 часа от заявяването на ден и час за сесия. При неявяване и неосъществяване на сесията по причини независещи от мен, авансовото плащане не се възстановява
  Цена за коледна книга 7 разгъва с твърди корици – 90.00лв

Обадете се предварително за да запазите вашата дата за семейни коледни фотосесии

Или ни изпратете запитване по е-мейл

/01
КОЛЕДНА СЕСИЯ
/ до 40 мин времетраене
/ 30 бр кадри след базова обработка на гравирана флашка от бамбук /винаги излизат повече 🙂 / / Линк за споделяне / Базова обработка на кадрите /не се извършва ретуш/ / 6 бр отпечатани кадъра 20/30см / 6 бр отпечатани кадъра 13/18см
/ Срок за получаване – до 7 календарни дни след сесията; експресна изработка до 2 раб.дни се доплащат 20% от цената
ЦЕНА
220.00лв
Сватбен фотограф варна

Декори за коледни сесии 2023-2024

Тук можете да разгледате нашите декори за тази година. Заложили сме изцяло на филмова тематика – зимна приказка с къщичката на Билбо Бегинс от Хобит /или Фродо Бегинс 😉 /, ще присъстват в компанията още снежният човек Олаф и еленът Свен от Замръзналото кралство, а от някой ъгъл ще наднича духчето Доби от Хари Потър 🙂

Фотокнига за коледни фотосесии 2023/2024:

Основни детайли за провеждането на коледни фотосесии:

Снимките се правят в студио с ръчно направени декори, с продължителност 30-40 мин

Снимки на деца + децата с родителите.

Нашите коледни фотосесии са подходящи за семейства с деца

Цена за едно семейство – 220.00лв; плаща се на място след снимките в брой или на пос терминал с дебитна или кредитна карта, или предварително по банков път.

За запазване на час се заплащат 20%  авансово от цената по банков път. При неявяване и неосъществяване на сесията по причини независещи от мен, авансовото плащане не се възстановява

Банка ДСК  Банков код: STSABGSF   IBAN: BG22STSA93001506067866, ф-ма Фокус 49 ЕООД, Балин Балев

Възможност да си запазите спомените още по-трайни във времето с луксозна фотокнига с твърда корица. Съдържа 14 стр. /или 7 бр разгъви/, върху които да отпечатаме снимките от семейната коледна сесия, размер 20/20см, на цена 90.00лв. За дизайн на книгата по ваше желание се доплащат 30.00лв

Получавате:

30 бр кадри след базова обработка на гравирана флашка от бамбук /винаги излизат повече 🙂 /

Линк за споделяне

Висококачествени снимки с висока резолюция, перфектни за печат

Базова обработка на кадрите /не се извършва ретуш/

Шест отпечатани кадъра 20/30см

Шест отпечатани кадъра 13/18см

Можете да разчитате на:

Индивидуално отношение към вас и вашето семейство

Гладка комуникация – отговаряме бързо и спазваме срокове за заснемането на коледни фотосесии

Опит и креативност – помагаме с интересни и креативни идеи

Срок за получаване – до 7 календарни дни след сесията; експресна изработка до 2 раб.дни се доплащат 20% от цената

 

 

 

Защо да изберете нас?

Ако търсите фотограф за коледни фотосесии, то вие сте на правилното място.

Празничните дни са магични за цялото семейство. Тези емоции, красивите тематични тоалети на децата и искрящите им очакващи очи заслужават да бъдат запазени в оригинални професионални снимки, които ще останат като спомени завинаги.

Провежданите коледни фотосесии включват снимки на децата + родителите в студио с ръчно направени декори.

Ние ще запазим моментите, като разчитаме на непринудените усмивки на децата

 Аз и моят екип се отнасяме към вашите нужди сериозно, професионално и имаме индивидуално отношение към всички коледни фотосесии. Работим с професионална висококачествена техника, която произвежда снимки с висока резолюция.

Подбрани кадри от коледни и семейни фотосесии 2023/2024

Коя е вашата дата?

Дати за провеждане на коледни  фотосесии сезон 2024/2025 от 12 ОКТОМВРИ 2024 до 30 ДЕКЕМВРИ 2024
Студиото се намира на партерен етаж в НДК, вход А-3 /намира се непосредствено до паркинга на НДК/

 

Обадете се предварително за да запазите вашата дата за семейни коледни фотосесии

Или ни изпратете запитване по е-мейл

Запазване на час

 1. За да резервирате вашите коледни фотосесии е наложително предварително да сте запазили дата и час на посочения телефон или е-мейл адрес.
 2. Цена за едно семейство – 220.00лв
 3. Плащането се извършва на място след снимките или предварително по банков път по следната банкова сметка: Банка ДСК  Банков код: STSABGSF   IBAN: BG22STSA93001506067866, ф-ма Фокус 49 ЕООД, Балин Балев

  ВАЖНО: За запазване на час се заплащат 20% от цената авансово по банков път. При неявяване и неосъществяване на сесията по причини независещи от мен, авансовото плащане не се възстановява

 4. В основанието на плащането /ако сте заплатили предварително по банков път/, моля изпишете предварително уговорения с нашия екип ден и час.
 5. След потвърждение на превода, ще получите имейл/смс, че Вашият час за коледни фотосесии е запазен успешно.
 6. При запазване на час за провежданите от нас коледни фотосесии, вие се съгласявате с настоящите условия и се ангажирате да ги спазвате с цел осигуряването на качествено обслужване и краен продукт.

Запознайте се с всички детайли и условия относно провеждането на коледни фотосесии тук.

 

 

Сватбен фотограф Варна

ВАЖНО:

1. За да се радвате на красивото си излъчване в кадрите по време на коледни фотосесии, погрижете се да сте подготвени с добро настроение и базов грим, ако сметнете за необходимо. Нашият екип не прави козметична обработка на кадрите (напр. заличаване на кожни проблеми, бръчки, сенки и др.)

2. Всички коледни фотосесии имат продължителност 30-40 минути. В случай, че искате по-продължителна сесия, можете да си закупите двойна сесия, 60-80 минути.

3. Заснемането на сесията е екипна работа и изисква от вас да се явите точно в уговорения час за да се направи нужната подготовка. В случай на закъснение с повече от 15 мин, вкл. неявяване, сесията автоматично отпада, като сумата не се възстановява ако сте заплатили предварително по банков път.

4. При наложителни причини за непровеждане на сесията, трябва да уведомите нашия екип до 24 часа преди уговорения ден и час. В този случай, можете да запишете нов час или да си запазите сесия за следваща кампания, като за това не дължите нова такса.

По време на сесията

5. Всички ракурси, ъгли на снимане и осветлението, се определят от фотографа.

6. Индивидуални желания за кадрите, ъгъл на заснемане и други предпочитания на клиента са възможни с предварителна заявка, като имайте предвид, че в този случай е възможна промяна на цената.

7. Фотограф Балин Балев и екип сме специализирани в улавянето на индивидуалната красота и светлина на всеки наш клиент. Нашият екип не поема ангажимент да копира чужди кадри, тъй като по този начин се губи непринудеността и естественият стил на Вашите собствени снимки.

8. Нашия специализиран екип е готов да направи уникални кадри за вас, но за целта имаме нужда и от вашето разбиране и готовност да следвате указанията на фотографа през цялото време на сесията за да се получат вашите непринудени и красиви кадри, такива каквито ги искате.

9. Преди началото на сесията, се уверете, че няма да бъдете обезпокоявани и че сте отделили до 30 минути единствено и само за Вас и участниците в сесията. Не се допуска прекъсване по време на снимане, просрочване на времето, както и снимане с мобилен телефон, агресивно и грубо отношение, намеса в работата на фотографа.

10. В случай на някое от изброените обстоятелства в т.7 и  т.9, сесията автоматично ще бъде прекратена и заснетият материал ще бъде заличен без да е нужно допълнително обяснение от страна на фотографския екип, като сумата за сесията не се възстановява.

Участници в сесията

11. Сесията е предвидена за семейства, двойки и деца.

12. В случай, че в сесията вземат участие Вашите деца, направете нужните усилия за да ги забавлявате и да ангажирате тяхното внимание през цялото време за да се получат наистина непринудени кадри.

13. Не забравяйте, че студийната фотография е предпочитана заради празничния декор. Личният стил и облекло, обаче, е изцяло ваше предпочитание. Постарайте се да изберете най-подходящото за вас облекло за конкретния повод. Нека е празнично и с настроение. За децата, можете да смените до 2 бр сетове по време на снимките.

14. Нашата празнична семейна сесия не е ориентирана за кориците на списания, вестници или дигитални издания, затова не изискваме от вас специална подготовка или конкретни умения пред камерата. Въпреки това, голяма част от кадрите са един красив спомен за Вас, който можете да използвате по ваше предпочитание.

Декорите

15. Декорът в студиото е специално подготвен и се поддържа чист и безупречен за всеки кадър. Именно поради това, в студиото и върху декорите се влиза по чорапчета или домашни чехли.

16. Екипът ни е изготвил декорите с голямо старание и с желание вашите кадри да останат автентични. Затова, не допускаме да носите с вас допълнителни аксесоари. Нашите консултанти по декор са се погрижили да осигурят всички необходими детайли за една естествена празнична обстановка.

17. Декорът е част от вашите снимки, но и от спомените на други семейства/деца/двойки. Моля, постарайте се да го запазите и след вашата сесия. При повреда на част от декора, се дължи цената на повредената част в двоен размер по цени на дребно.

Кадрите

18. Ще получите вашите снимки в jpeg формат /резолюция 21mp, 300dpi/. Екипът ни не предоставя необработен материал и не го съхранява.

19. На всички кадри се прилага базова обработка, която включва следните параметри – яркост, корекция на цветове, бял баланс, острота, шумоподтискане.

20. Екипът ни не извършва ретуш, отсраняване на лицеви и кожни дефекти и др.

21. Когато разглеждате вашите кадри, уверете се, че са на актуална дигитална техника. Качеството на снимките не е същото ако ги гледате на некалибрирани или старо поколение монитори, неподходящ софтуер или телевизор.

  Total: