За мен

сватбен фотограф варна
FEP EP certificate 2018Balin Balev

Здравейте, казвам се Балин Балев и съм фотограф.

Занимавам се с фотография от дете. Фотографията е част от мен, израстнал съм с това изкуство. За мен това не е работа от 9 до 5 на която ходиш с нeохота, а нещо напълно естествено, без което не мога да съществувам. Ако тя не присъства всеки ден около мен, значи нещо не е наред.
Най-важното за мен е резултатът. Когато съм доволен от работата си, няма значение дали съм снимал 14 часа и вече не си усещам краката. За мен топ приоритет е да създам кадри, които клиентите ми и тяхното семейство да ценят. Добрата комбинация от фоторепортаж и художествена фотография, както и усърдната работа на екипа ми спомага за заснемането на супер качествени снимки и видео. Усмивката на клиента и добрата свършена работа ми носят най-голямото удовлетворение.

Аз отговарям да заснема и уловя едни от най-хубавите моменти в живота на клиентите си и не правя компромиси. Перфекционист съм в това, което правя. Думи като “няма”, “не става” или “не мога” не съществуват в моя речник. Винаги се стремя към максимално най-добрия резултат, който да се хареса на клиента. Точно заради това, към всеки клиент, към всяка двойка младоженци подхождам индивидуално, съобразявам се изцяло с желанията на клиента. След като разбера тяхното желание, влагам всичките си умения, за да го постигна!

Разчитайте на нас за професионално фото и видео заснемане на сватби, кръщенета, детски сесии, продуктова фотография, абитуриентски и абсолвентски балове, рожденни дни, репортажна фотография, видеозаснемане с дрон, арт видеоклипове. Предлагаме на нашите клиенти още печат на снимки и албуми, разполагаме с напълно оборудвано студио с гримьорски кът за всякакъв тип фотография.