Свържи се с мен

Дата за вашето събитие

Свържете се и попитайте дали съм свободен за заснемане на вашата дата. Ще ви дам повече информация относно цени, пакети и продукти и ще отговоря на всички ваши въпроси

    Wedding

    4 препоръки за следсватбена фотосесия

    Предстои ви следсватбена фотосесия?

    Ето 4 препоръки за следватбена фотосесия от професионален фотограф

     

    Следсватбена фотосесия  – това е една отлична идея. Тя може да се състои в произволно избран ден след сватбата или по време на медения месец. Локацията се избира от младоженците, понякога и с помощта на фотографа. Ако сте се питали как да удължите сватбената емоция и един ден не Ви е достатъчен, то подходящ отговор в случая би била именно такава фотосесия.

     

    1.Какво представлява?

    Представете си я. Тъкмо сте се венчали и сте на крилете на любовта. Какъв по-добър момент да уловите тази емоция? А освен това си е една наистина страхотна причина да облечете сватбената си рокля още веднъж и да заснемете своите прекрасни нови мигове на красива дестинация. Основната разлика тук е, че липсват цялото напрежение и стреса на сватбения ден. Никой не ви припира, никой за никъде не бърза и можете да се насладите на момента.

    Има няколко варианта за организиране на следсватбена фотосесия.

    • Според деня – в произволно избран ден или по време на медения ви месец.
    • Според локацията – в родния ви град, в околностите, някъде в България, в Чужбина

    Добре е да знаете, че този тип фотосесия ще отнеме по-голямата част от деня, така че бъдете готови с храна и напитки, където и да се намирате. Добре е и предварително да си намислите пози, в които да се заснемете. За това, можете да разчитате и на професионализма на Вашия фотограф, който ще ви помогне при позирането. Също можете да прочетете нашата статия по темата: 10 идеи за креативни сватбени снимки.

     

    2. Следсватбена фотосесия в избран ден

    Както казахме фотосесията може да се състои в някой от дните след сватбата. Препоръчваме това да се случи в рамките на до 2 седмици от големия ден, защото така силната емоция все още витае във въздуха и снимките ще бъдат по-заредени.

    Избирането на ден зависи изцяло от Вас и от възможността на фотографа, според неговия график.

    Ако Вашата сватба се е провела във “високия сватбен сезон” имайте предвид, че може да се наложи да изчакате малко повече време, за да се освободи сватбеният ви фотограф. Всичко в крайна сметка е въпрос на договорка с него.

     

    3. Меден месец и следсватбена фотосесия

    Понякога младоженците предпочитат да съчетаят нещата и да организират следсватбена фотосесия по време на медения си месец. Как става това? На първо място се избира локацията и периода, а на второ организирате Вашият фотограф да дойде с Вас. След това при опаковане на багажите взимате със себе си и сватбената рокля, и костюма.

    Естествено по този начин нещата се оскъпяват, защото трябва да поемете транспортни разходи и евентуална нощувка на още един човек. Въпреки това ние вярваме, че абсолютно си заслужава, защото в крайна сметка ще имате едни разкошни следсватбени снимки и нови емоции.

    Представете си го – пристигате за медения си месец в любимата си дестинация, която двамата заедно сте избрали. Времето е слънчево и топло или пък е снежно и приказно. Сега ви предстои да се облечете със сватбената си рокля, а младоженеца със своя костюм и заедно с фотографа да излезете за да се снимате през целия ден.

    Той ще има грижата да улови невероятните емоции и любовта ви, а вие само ще се наслаждавате на миговете и ще позирате в различни и интересни пози. Накрая ще получите едни невероятно добри кадри и ще сте щастливи от резултатите.

     

    4. Локации

    Ако предпочитате да останете във Варна, интересни локации са: яхтеното пристанище, морска гара или пък центъра – около катедрала, музея, театъра, шадравани и други.

    Страхотни дестинации за меден месец са: Франция, Италия, Гърция и по-точно островите и много, много други. Всичко е въпрос на бюджет, проучване и лични предпочитания.

    В България можете да посетите една от прекрасните ни планини, Велико Търново или пък някоя от природните забележителности като “Божиите очи”.

    Оставяме изцяло на Вашето въображение локацията за следсватбената фотосесия. За това също можете да получите най-добър съвет от сватбения Ви фотограф.

    Ако търсите високо ниво на професионализъм и отлично отношение Ви препоръчваме услугите на Балин Балев – сватбен фотограф. Разгледайте неговото портфолио тук.

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

    Instagram

    [instagram-feed showbutton=false showheader=false num=7 showfollow=false imageres=true] Последвай ме @BBalev
    Call Now Button